انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_vote_rcap!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_voting_bar!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_vote_lcap 
Admin
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_vote_rcap!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_voting_bar!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني

!سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني Empty !سخنی با حضرت آيت الله وحيد خراساني

پست  2 Khordad الأحد ديسمبر 12, 2010 7:31 am

حضرت آيت الله وحيد خراساني!
هموطن بي گناه تان را کشتند سکوت کرديد براي قمر بني هاشم سينه چاک مي کنيد؟
باید روزگاری بشود که ما زنده باشیم و در این روزگار بخواهند هنرپیشه ها نقش قمر بنی هاشم (ع) را به مردم نشان بدهند...اگر چنین غلطی کنند بدانند که تاسوعای امسال؛ غیر از تاسوعای هر سال است.» این عین جملات آیت الله وحید خراسانی است در اعتراض به سریال مختار نامه که در مطبوعات 14 آذر 89 درج شده است. پرسش بنده از محضر آن مقام شامخ این است که حضرت آیت الله! جنابعالی در روزهای پس از انتخابات خرداد 88 که جوانان ما را تنها به جرم اعتراض به دروغ و تقلب، در خیابان ها به گلوله بستند کجا بودید؟ چرا آن روزها فریاد وااسلاما سرندادید. حضرت عالی در روز عاشورا که با خودرو نیروی انتظامی هم وطنتان را مچاله کردند از دنیای ناپایدار شکوه و شکایتی نکردید، چه شده حالا چنین بی تاب شده اید؟ جناب مرجع والا مقام! میلیاردها تومان از جیب این ملت صرف ساختن سریالی شده که مردم را با مذهب و با هم صنفان شما آشتی دهد. خیالتان راحت! چه قمر بنی هاشم را در تلویزیون به تصویر بکشند و چه مطابق فرمایش شما بگویند سمعا و طاعتا و حذفش کنند به شما اطمینان می دهیم عملکرد شما و امثال شما و سکوتتان در مقابل یزید زمانه مردم را برای همیشه از شما رویگردان نموده است.
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 101
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة