انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
...روزهای محرم I_vote_rcap...روزهای محرم I_voting_bar...روزهای محرم I_vote_lcap 
Admin
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
...روزهای محرم Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
...روزهای محرم Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
...روزهای محرم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
...روزهای محرم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
...روزهای محرم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
...روزهای محرم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
...روزهای محرم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
...روزهای محرم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
...روزهای محرم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
...روزهای محرم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
...روزهای محرم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
...روزهای محرم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
...روزهای محرم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
...روزهای محرم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
...روزهای محرم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

...روزهای محرم

2 مشترك

...روزهای محرم Empty ...روزهای محرم

پست  Admin الثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:56 pm

...روزهای محرم 33145510
روزهای محرم
سلام

این روزها

از صبح برای خودت برنامه داشتی، ساعت 7 صبح زیارت عاشورای مسجد شهدا، قبل از ظهر فاطمیون، نماز ظهر فلان مسجد، بعد از ظهر عشاق الحسین، شب...ولی الان حتی برای این‌ كه بفهمی امروز روز چندم محرم است، باید فكر كنی، مجلس رفتن كه هیچ. فاجعه است.

می‌ترسی. از تاسوعا و عاشورا می‌ترسی. می‌ترسی همین دو روز هم از دستت برود و هیچ به هیچ. آخر باید آماده باشی. حتما حكمتی در این كار بوده كه هر روز را به یكی از شهدای كربلا اختصاص داده‌اند. هشت ، نه روز اول، یك جور اردوی آمادگی است برای شب تاسوعا و عاشورا، كه آرام آرام گرد و غبار زندگی روزمره‌ را از خودت جدا كنی، كه آرام آرام برسی به شب حضرت ابوالفضل و امام حسین، كه بتوانی شب عاشورا تا صبح زمزمه كنی مكن ای صبح طلوع، كه اگر تا عاشورا هم گریه نصیبت نشده، ظهر عاشورا بدون اشك از مجلس خارج نشوی. ولی حالا یك دفعه می‌پری وسط تاسوعا و عاشورا، بدون هیچ آمادگی. می‌ترسی. از عاشورا و تاسوعا می‌ترسی. می‌ترسی بدون اشك...

می‌ترسی. هر سال بیشتر می‌فهمی كه خیلی از آن اعتقادهای كودكیت، اشتباه بوده‌اند. می‌خوانی و می‌شنوی و می‌گویند كه فلان چیز تحریف بوده، فلان كار تحریف بوده. خودت هم دیگر حساس شده‌ای. نمی‌خواهی عزاداری محرمت با خرافه و هزار چیز دیگر قاتی شود. قدیم‌ها عشقت روضه حضرت رقیه بود، حسابی گریه‌ات را در می‌‌آورد، دلت را حسابی می‌سوزاند ولی از وقتی حماسه حسینی را خوانده‌ای، از وقتی حرف‌های شهید مطهری را كه خیلی قبولش داری، خوانده‌ای، حتی دیگر جرات نمی‌كنی مجلسی بروی كه روضه حضرت رقیه را می‌خوانند. كودكی، عشقت این بود كه در آن هیات معروف قاتی سینه‌زن‌های خستگی‌ناپذیرش بشوی و تا نیمه شب سینه‌ات را سرخ و كبود كنی، عشقت این بود كه تا كی می‌توانی مثل آنها سینه بزنی و دوام بیاوری، .ولی حالا دیگر می‌دانی كه این كارها اگر آسیب به بدنت حساب بشود، جایز نیست. مگر این كه واقعا حالت را نفهمی، مگر این كه واقعا از خود بی‌خود شوی. آن روزها عشقت این بود كه عاشورا، راه را پیاده بروی تا قبل از رسیدن به هیات مورد علاقه‌ات، دسته ببینی. مخصوصا دسته‌های كه علامت داشتند، آن هم علامت‌های پر تیغ و پردار. اوج مراسم هم جایی بود كه علم‌ها در شلوغی میدان شهدا به هم می‌رسیدند و به هم سلام می‌كردند و ... ولی حالا فهمیده‌ای حمل این علامت‌‌های سنگین درست نیست، عشق به این علامت‌های پر زرق و برق درست نیست.

این روزها خالی شده‌ای. روضه كه می‌روی فقط حواست به مداح محترم است كه یك وقت از خودش چیزی اضافه نكند، اغراق نكند، توهین نكند. این روزها وسط شور گرفتن‌ات، اگر مداح چیزی بگوید كه با امام حسین هماهنگ نباشد، همه حس و حالت از بین می‌رود. حتی ممكن است جلسه را ترك كنی. این روزها خیلی از مداحان مورد علاقه‌ات در لیست سیاه‌ات قرار گرفته‌اند...

می‌دانی كه این روزها، دوران گذار است. گذار از آن حال و هوای قدیمی به دوران جدیدی كه دیگر هیچ خرافه‌ای در مراسم عاشورا نباشد. خوشحال هم هستی از این اتفاق. ولی از خودت می‌ترسی. از خودت كه در گیر و دار كار و زندگی، هر روز داری از آن حال و هوای قدیمی‌ات دور می‌شوی و این اتفاق‌ها... می ترسی

Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

...روزهای محرم Empty رد: ...روزهای محرم

پست  2 Khordad الخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm

Admin نوشته است:ولی الان حتی برای این‌ كه بفهمی امروز روز چندم محرم است، باید فكر كنی، مجلس رفتن كه هیچ. فاجعه است.

این روزها خالی شده‌ای. روضه كه می‌روی فقط حواست به مداح محترم است كه یك وقت از خودش چیزی اضافه نكند، اغراق نكند، توهین نكند. این روزها وسط شور گرفتن‌ات، اگر مداح چیزی بگوید كه با امام حسین هماهنگ نباشد، همه حس و حالت از بین می‌رود. حتی ممكن است جلسه را ترك كنی. این روزها خیلی از مداحان مورد علاقه‌ات در لیست سیاه‌ات قرار گرفته‌اند

بسیار زیبا بود

flower
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 101
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه