انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_vote_rcapآقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_voting_barآقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_vote_lcap 
Admin
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_vote_rcapآقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_voting_barآقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟

آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Empty آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟

پست  Rahesabz السبت أغسطس 07, 2010 5:23 pm

آقای رییس دولت! قسم حضرت عباس یا دم خروس؟

آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ 3ty1vqzl8lnaii3nx4g

آقای رییس دولت:قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ Hiw2dlkb0v6gfic5gi0

صحبت های احمدی نژاد در مورد حجاب در هفته گذشته از جنس همان حرف های پنج سال پیشش در مورد حجاب بود( مشکل ما از لباس پوشیدن جوانان یا دو تار موی دختران نیست). اما انگار بازهم رییس دولت رو به روش و وعده های همیشگی آورده است ،چون در عمل همان آش و همان کاسه ست ونهادهای دولتی با همان روش قبلی به نهادینه کردن!حجاب ادامه می دهند.

سه عکس بالا عکس هایی است که برای کنسرت کودکان گروه پارسیان گرفته شده است.

عکس اول به علت بی حجاب بودن دختربچه ها رد شد.

در عکس دوم علیرغم باحجاب شدن دختربچه ها بازهم اداره ارشاد به معلوم بودن دست های دختربچه ها ایراد گرفتند

و نهایتا عکس سوم تایید شد تا تا مبادا کسی به گناه بیفتد!!!

پ.ن1: والله ما ندونستیم قسم حضرت عباس رییس دولت رو باور کنیم که در رسانه ملی ایران یک حرفی می زند یا دم خروسی که دیگر حال بهم زن شده است؟

پ.ن 2: روز عکاسی عکس سوم یکی از بچه رو به عکاس کرد و گفت :شدیم عین فلسطینی ها
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة