انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_vote_rcapچه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_voting_barچه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_vote_lcap 
    Admin
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_vote_rcapچه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_voting_barچه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟

چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ Empty چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟

پست  2 Khordad الإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm

چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟ 4keyhz8dcgrkzi7wkgm
    اعظم طالقانی، فعال جنبش زنان، نماینده سابق مجلس و فرزند آیت‌الله طالقانی، در یادداشتی به مسائل خانواده‌های زندانیان سیاسی و زندانیان پرداخته است. موضوعی که به عقیده وی همواره یکی از دغدغه‌های اصلی فعالان سیاسی و اجتماعی بوده است.

به گزارش کلمه، دختر آیت‌الله طالقانی در این یادداشت، انگیزه خود از نگارش آن را “تجربه حضور در زندان‌های رژیم گذشته و تجربه مشاهدات وقایع زندان و لحظاتی که به کندی و در اضطراب می‌گذرد” عنوان کرده و نیز گفته است: بسیاری از افراد گمنام در بین زندانیان وجود دارند که سال‌های متمادی از زندگی خود را به علت دگراندیشی و اختلاف عقیده با حاکمیت، پشت میله‌های زندان سپری می‌کنند، بی‌آنکه فرد یا گروهی برای نجات یا رهایی آنان اقدامی انجام دهد.

او همچنین از دکتر ابراهیم یزدی، مسن‌ترین زندانی کشور، سخن می‌گوید و اینکه پدرش همیشه از این مرد بزرگ به نیکی یاد می‌کرده است. اعظم طالقانی، ابراهیم یزدی را مشاوری صادق، امین و مسلط برای امام و دارای دغدغه توأمان دین و کشور توصیف کرده و پرسیده است: آیا اینکه فردی مانند ابراهیم یزدی با آن دانش سیاسی و اجتماعی در عرصه داخلی و بین المللی، با آن دیدگاه‌های تحلیل‌گرانه و توانمندی‌های علمی و مسلط و معتقد بر امور کشور در زندان باشد، افتخار است؟

وی همچنین نسبت به فعالیت جریانی مخرب و مشکوک در حاکمیت فعلی هشدار داده و نوشته است: متاسفانه حاکمیت در طول این سالها نه تنها ظرفیت اندیشمندان و نخبگان ممتاز ما را نشناخته است، بلکه با عملکرد خود در صدد تخریب چهره‌های آنان برآمده است. جریانات مشکوکی هستند که ناجوانمردانه قلب انقلاب را نشانه گرفته‌اند، و عزیزان و دلسوزان ما را متهم به وابستگی به آمریکا و انگلیس می‌کنند. باید فقط دشمن انقلاب بود تا دست به چنین رفتاری نسبت به نخبگان کشور زد.
    2 Khordad
    2 Khordad
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 101
    تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة