انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_vote_rcapتعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_voting_barتعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_vote_lcap 
Admin
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_vote_rcapتعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_voting_barتعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری

تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری Empty تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری

پست  Artmis الخميس ديسمبر 09, 2010 6:08 pm

جرس: به رغم محدودیتهای امنیتی امروز، روز پنجشنبه هجده آذر ماه ، مصادف با سوم محرم، سالروز رحلت آیت الله منتظری كلیه مغازه های شهرستان نجف آباد(به جز مایحتاج و ضروری) تعطیل است.

به گزارش رسیده به جرس، كلیه مغازه های شهرستان نجف آباد(به جز مایحتاج و ضروری)، به پاس آزادی خواهی و حق گویی و مظلومیت این مرجع شیعه و به مناسبت رحلت ایشان و به صورت كاملا هماهنگ و خودجوش در تمام شهر تعطیل است.

در حال حاضر مردم شهر در حال شركت در مراسم عزاداری در مسجد بازار این شهر هستند.

گفتنی است مقامات امنیتی همچون سال گذشته از برگزاری هر گونه مراسم برای بزرگداشت آن مرجع مردمی ممانعت کرده و همانند سال گذشته که از برگزاری مراسم ترحیم، سوم، شب هفت و چهلم آن مرحوم جلوگیری کرده بودند، امسال نیز مانع برگزاری هرگونه مراسمی از سوی خانواده و بیت آن مرحوم شده اند.

اما با این حال، گروهی علاقه مندان و شاگردان آن مرجع مردمی، روز پنج شنبه مورخ ۱٨ آذر ماه در شهر نجف آباد و در دو نوبت صبح (در مسجد بازار) و بعد از ظهر (درحسینیه اعظم) گرد هم آمده و یاد آن مرحوم را گرامی می دارند.

همزمان گروهی دیگر از شاگردان و علاقه مندان آیت الله منتظری اعلام کرده اند که روز پنجشنبه ۱٨ آذرماه، جهت بزرگداشت اولین سالروز درگذشت آن مرجع، با حضوری مردمی و قرائت فاتحه و تلاوت قرآن در حرم حضرت معصومۀ قم و بر سر مزار آن فقیه مجاهد اجتماع کنند. این حضور سبز از صبح آغاز و تا اذان مغرب ادامه خواهد داشت.

تعطیلی خودجوش بازار نجف آباد و آغاز مراسم سالگرد آیت الله منتظری 11068_215629182270_108514667270_3580870_1535271_n
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة