انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_vote_rcapجنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_voting_barجنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_vote_lcap 
    Admin
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_vote_rcapجنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_voting_barجنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد

2 مشترك

جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Empty جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد

پست  Mohajer الإثنين ديسمبر 13, 2010 9:00 pm

جوانانی بخوانند که فکر می کنند همه چیز آن طرف مرزهای ایران رنگ و بوی دیگری دارد.

جوانانی بخوانند که به آنها گفته شده به علت وجود سیستم ناکارآمد در کشور امکان رشد و پیشرفتشان در ایران وجود ندارد

جوانانی بخوانند که مقهور پیشرفت های مبتنی بر ظلم و بی عدالتی غرب و شرق هستند و در مرز ناامیدی کامل بسر می برند.

جوانانی بخوانند که تا امروز کم خوانده اند و از تاریخ سرزمین خود چندان که باید نمی دانند

ما اراده كرديم رژيم منحوس پهلوي را بركنار كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم جمهوري اي بر اساس اسلام و اعتقادات دينيمان برپا كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم رأي و نظر مردم را در تمامي شئون مختلف اداره كشور دخيل كنيم و يك نظام به تمام معني مردم سالار درست كنيم و نظام هاي ليبرالي و سوسياليستي غرب و شرق را به سخره بگيريم و گرفتيم؛

ما اراده كرديم در برابر متجاوز ِ تا بن دندان مسلح و حمايت شده تمام دنياي شرق و غرب ايستادگي كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم رژيم متجاوز بعث را در دنيا متجاوز معرفي كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم ويراني هاي پس از جنگ تحميلي را بسازيم و ساختيم؛

7- ما اراده كرديم نهضت‌هاي آزاديبخش را در سراسر جهان تشكيل داده و حمايت كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم مقابل هجوم تبليغات دنياي استكبار بايستيم و رژيم سفاك و جعلي اسرائيل را به رسميت نشناسيم و نشناختيم؛

ما اراده كرديم تا مردم دنيا را نسبت به دروغ هاي بي‌شمار نظام سلطه آگاه سازيم و ساختيم؛

ما اراده كرديم منافقان داخلي و خارجي را از ضربه زدن به نظام اسلامي مأيوس كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم قله هاي رفيع علم وفناوري را فتح كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم دربرابر جبهه معارض اسلام، امت واحد اسلامي تشكيل دهيم و داديم؛

ما اراده كرديم شيوه جديدي از حكومت داري را بر پايه ولايت فقيه به جهان معرفي كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم فناوري هسته اي را بومي كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم با ديپلماسي اسلامي، ملت‎هاي كشورهاي همسايه را به حاميان ايران اسلامي تبديل كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم كنار گوش اسرائيل كشوري تشكيل دهيم مدافع منافع ايران اسلامي و داديم؛

ما اراده كرديم در دورافتاده ترين و محرومترين نقاط دنيا مردم را با اسلام و انقلاب اسلامي آشنا سازيم و ساختيم؛

ما اراده كرديم سطح شعور و درك سياسي و فرهنگي مردم ايران را به بالاترين سطح در دنيا برسانيم و رسانديم؛

ما اراده كرديم سازمان‌هاي اطلاعاتي قدرتمند غرب و شرق را شكست دهيم و داديم؛

ما اراده كرديم روحيه خودباوري و اميد به آينده اي روشن را در جوانان شكوفا كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و آرمان هاي امام راحل را زنده نگه داريم و داشتيم؛

ما اراده كرديم با وجود تحريم هاي بسيار، نظام اقتصادي كشور را تا حد امكان به بهترين وجه حفظ كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم اصول و مباني انقلاب خود را به دنياي مقهورِ ليبرال دموكراسي غرب صادر كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم در جنگ نا برابر سايبري بر دشمن غلبه كنيم و كرديم؛

ما اراده كرديم فرهنگ شهادت طلبي و آرمان خواهي را در بين جوانان اين مرز و بوم گسترش دهيم و داديم؛

و اكنون

ما اراده كرده ايم از همه حيث كشور اول خاورميانه شويم و خواهيم شد؛

ما اراده كرده ايم زبان فارسي را بعنوان زبان علم و دانش در دنيا معرفي كنيم و خواهيم كرد؛

ما اراده كرده ايم كشوري به نام اسرائيل در جغرافيايي كره زمين وجود نداشته باشد و نخواهد داشت؛

ما اراده كرده ايم آمريكا را در حوزه هاي مختلف سياسي و اقتصادي و فرهنگي شكست دهيم و خواهيم داد؛

ما اراده كرده ايم مسلمانان جهان را از زير سلطه جهانخواران نجات دهيم و خواهيم داد؛

ما اراده كرده ايم كشور عزيزمان ايران را از لحاظ مايحتاج ضروري مردم خودكفا كنيم و خواهيم كرد؛

ما اراده كرده ايم بزرگ ترين ارتش سايبري دنيا را داشته باشيم و خواهيم داشت؛

ما اراده كرده ايم چهره زيباي اسلام را از لكه هاي سياهي به نام بهائيت و وهابيت پاك كنيم و خواهيم كرد؛

ما اراده كرده ايم فرهنگ حق طلبيِ برآمده از هشت سال دفاع مقدس را به استكبارستيزان عالم صادر كنيم و خواهيم كرد؛

ما اراده كرده ايم ويراني هاي فرهنگي بازمانده از دوران قاجاريه و پهلوي و اصلاحات را بازسازي كنيم وخواهيم كرد؛

ما اراده كرده ايم روش توسعه و پيشرفت عدالت محور و همراه تعالي را به دنيا بياموزيم و خواهيم آموخت؛

ما اراده كرده ايم كارتل هاي اقتصادي ظلم بنيان يهودي را در سراسر دنيا از بين ببريم و خواهيم برد؛

ما اراده كرده ايم نظام فعلي حاكم بر روابط بين المللي را كه مبتني بر نژادپرستي صهيونيستي است، تغيير دهيم و خواهيم داد؛

ما اراده كرده ايم قدس شريف را آزاد سازيم و خواهيم ساخت؛

ما اراده كرده ايم تحريم هاي بسيار سنگين و ناجوانمردانه دنياي استكبار را شكسته و بي اثر كنيم و خواهيم كرد؛

و نهايتاً

ما اراده كرديم دنيا را براي ظهور يگانه منجي عدالت گستر آماده سازيم و خواهيم ساخت.

Mohajer
    Mohajer
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 58
    تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد  Empty رد: جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد

پست  Koorosh- Sabzandish الثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am

اعتماد بيش از اندازه به خرد و استدلال در نهايت مي تواند يا منجر به خشم ما نسبت به مردمي شود ؛ كه قادر به درك عقايد ما نيستند و همچنان به عقايد خويش پا مي فشارند؛ يا سر انجام ما را به سمت نا اميدي سوق دهد.
    آنچه كه عيان است چه حاجت به بيان است!!!
    Koorosh- Sabzandish
    Koorosh- Sabzandish
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 147
    تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة