انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_vote_rcapنقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_voting_barنقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_vote_lcap 
Admin
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_vote_rcapنقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_voting_barنقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما

3 مشترك

نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Empty نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما

پست  Rahesabz السبت سبتمبر 04, 2010 7:30 pm

دوست خواندن مردم اسرائیل"، "رو به پایان دانستن دوران اسلام گرایی"، "آزاد دانستن استفاده از حجاب در ایران"، یا نقش او در ادغام سازمان حج و زیارت با سازمان میراث فرهنگی، تنها موارد جنجال برانگیز از سخنان یا عملکرد اسفندیار رحیم مشایی نیستند. علاوه بر اینها، ماجرای مخالفت رهبر ایران به ویژه با انتصاب او به عنوان معاون اول رئیس جمهوری این کشور نیز مشایی را به چهره خاصی در دولت محمود احمدی نژاد تبدیل کرده؛ به طوری که برخی از اصولگرایان و حتی مراجع تقلید شیعه او را "غیرخودی" و از عوامل "شکاف بین جبهه اصولگرایان" نامیده اند.

با وجود انتقاد بسیاری از اصولگرایان و حامیان دولت کنونی از آقای مشایی، او همچنان مسئولیت های قابل توجهی، از ریاست دفتر رئیس جمهوری و سرپرستی نهاد ریاست جمهوری گرفته تا نمايندگی ويژه رئيس جمهور در امور خاور ميانه دارد.

درباره نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران در چند سال گذشته چه نظری دارید؟
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Empty رد: نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما

پست  Admin الأحد سبتمبر 05, 2010 9:55 am

Iran's Medvedev cyclops
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما Empty رد: نقش اسفندیار رحیم مشایی در سیاست ایران؛ نظرات شما

پست  Artmis الأحد سبتمبر 05, 2010 8:30 pm

با این کارا و حرفا. حمایت روشنفکرا رو به دست نمیارند که هیچ. خودشونو از چشم روحانیا و آخوندای سنتی هم میندازن
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة