انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_vote_rcapبازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_voting_barبازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_vote_lcap 
Admin
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_vote_rcapبازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_voting_barبازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما

بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Empty بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما

پست  Rahesabz السبت يوليو 24, 2010 6:07 pm

بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما

سی استاد دانشگاه تهران اخیرا بازنشسته شده اند. به گفته مدیرکل دفتر دانشگاه تهران 20 نفر از این استادان به درخواست خود بازنشسته شده اند و ده نفر از آن ها "مطابق قانون" و به درخواست دانشگاه بازنشسته شده اند. برخی از این استادان از بازنشستگی خود ابراز تعجب کرده اند.

نظر شما درباره بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه در ایران چیست؟

مطابق آئین بازنشستگی در ایران استادان می توانند بعد از سی سال خدمت به خواست خود بازنشسته شوند، اما دانشگاه می تواند تا پنج سال بعد از آن از این استادان به شکل حق التدریسی استفاده کند. بازنشستگی زودهنگام یا اجباری استادان پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و از دانشگاه های تهران و علامه شروع شد. قرار است دویست استاد جوان جایگزین استادان بازنشسته در دانشگاه ها شوند.

به نظر شما بازنشسته شدن اساتید با سابقه و جایگزینی آنها با استادان جوان و تازه کار، بر سطح علمی دانشگاه ها چه تاثیری خواهد داشت؟

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران هشدار داده است که "دانشگاه جای اساتیدی که بخواهند علیه نظام و خواسته های مردم فعالیت کنند نیست" و این وزارت از اخراج آنها شرمنده نخواهد شد.

اگر شما شاهد بازنشستگی استادان دانشگاه در یک سال گذشته بوده اید، به نظر شما این بازنشستگی ها به چه دلیل صورت گرفته است؟ فکر می کنید برخوردها با وضعیت استادان دانشگاه در ایران تا چه حد سیاسی و تا چه حد براساس قابلیت های علمی و توانایی های تدریس استادان بوده است؟
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما Empty رد: بازنشستگی تعداد زیادی از استادان دانشگاه؛ نظرات شما

پست  Rahesabz السبت يوليو 24, 2010 6:13 pm

موضوع بازنشستگی استادان دانشگاه یکی دیگر از راههایی است که حکومت توسط ان با غیر خودی ها تسویه حساب میکند وگماردن اساتید جوان و اغلب بسیجی وابسته به حکومت باعث افت کیفییت اموزش در دانشگاه ها میشود از سوی دیگر این اقدامات هیچگاه نتوانسته عقاید دانشجویان را به نفع حکومت تغییر دهد
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة