انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_vote_rcapآقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_voting_barآقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_vote_lcap 
Admin
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_vote_rcapآقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_voting_barآقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟

آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ Empty آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟

پست  Rahesabz الأربعاء سبتمبر 08, 2010 9:52 am

آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟ 1767

زنده باد مردانی که مانند مولای شان علی وقتی می خواهند به فقرا کمککنند، شبها نانی در دست می گیرند و چهره پنهان می کنند تا فقرا از فقر خودخجالت نکشند. زنده باد آقای وزیر پیرو عدل علی که چنین به فکر فقرا هستید.

زنده باد خدمتگذاران ملت که دخترکان معصوم و فقیر را جلوی دوربین به صفمی کشند تا وزیری بسته 2هزارتومانی را به دست بگیرد و وقتی عکاس شروع کردبه عکاسی کردن، با لبخندی که به زور روی لب هایش ماسیده است، پول بدهد بهبچه ها و مدیر موسسه به بچه ها بگوید: بچه ها لبخند بزنید، دارند عکس میگیرند. لبخند بزنید تا آقای وزیر نشان بدهد که تا چه حد فرزندان ایرانزمین را دوست می دارد.

زنده باد مدیران عزیزی که دخترکان معصوم رها شده در خیابان ها را به خانه های اخلاق و انصاف می آورند تا به جای اینکه آنان به خودفروشی بیفتند، جلوی دوربین های وقیح و کثیف تبلیغات پوپولیستی و احمقانه دولتی که بوی لجن می دهد، به آنها پول بدهند و برای خودشان آدم بخرند.

زنده باد دولت عزیزی که برای سربلندی ملت همه کار می کند، همه تلاشش را می کند تا مردم را به بردگانی تبدیل کند که مستقیما و جلوی دوربین از دولت پول می گیرند. زنده باد سوسیالیزم ا. ن که جهان را تکان داده است.

و زنده باد مردانی که حیثیت امام شان را که هزار بار گفته اند در خفا ودر نهان به فقرا چیزی می داد تا آنان شرم نکنند، حیثیت امام علی را به دوروز دولت بی عرضه بی کفایتی می فروشند تا بچه ها با چشم خودشان ببینند وباور کنند که تمام آن افسانه ها دروغ بود.

ایستادم، آقای وزیر آمد، به هر کدام مان یک 2هزار تومانی دادند، خانوممدیر گفت هر وقت پول دست تون دادند و عکاس عکس گرفت لبخند بزنید. ولی منخجالت می کشیدم. توی خیابون وقتی گدایی می کردیم کسی ازمون عکس نمی گرفت. راستی آقای عکاس! این عکس ها رو کجا چاپ می کنین؟

آقای وزیر! چه می کنید با این ملت؟آقای وزیر! ما که دین نداریم. لااقل بگذارید فکر کنیم علی آزاده بود.
آقای وزیر ما که می دانیم عدالت شما دروغ است و جز برای دوربین کاری نمیکنید، لااقل بگذارید فکر کنیم امام تان مثل شما دروغگو نبود.
آقای وزیر! ما که می دانیم فقیریم و اگر از اینجا بیرون مان کنند، شب راباید .... بخوابیم و دو سال بعد هم بفروشندمان به یک ....رسمی، لااقل حالا بگذارید در همین جا در بدبختی مان بمانیم، چرا عکس مانرا می گیرید؟

نگذارید بچه ها شک کنند که خوبی مرده است.
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة