انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_vote_rcapنظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_voting_barنظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_vote_lcap 
Admin
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_vote_rcapنظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_voting_barنظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش

2 مشترك

نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Empty نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش

پست  Rahesabz الإثنين سبتمبر 13, 2010 7:33 pm

[right]نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش

محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران، در مراسم رونمایی از منشور کوروش، با تاکید بر "بازآفرینی تمدن نوین ایران" گفت: "کاروان ملت ایران به سمت بازآفرینی تمدن نوین بر پایه عشق و عدالت به حرکت درآمده است که هیچ قدرتی در عالم قادر نخواهد بود در حرکت این کاروان مانعی ایجاد کند."

شما فکر می کنید شاخص های تعیین کننده "تمدن نوین" مورد نظر محمود احمدی نژاد چیست؟

چندی است که دولتمردان در ایران به هویت ایرانی و اسلامی توجه ویژه ای نشان می دهند. این بحث با اظهارات اسفندیار رحیم مشائی، رئیس دفتر آقای احمدی نژاد، درباره مکتب ایرانی و مکتب اسلامی آغاز شد و واکنش های متفاوت و گاه تندی را برانگیخت. محمود احمدی نژاد در مراسم رونمایی منشور کوروش از "بازیابی هویت اصیل ایرانی" سخن گفت، هویتی که به گفته او "ملت ایران برای بازیابی آن حرکت خود را آغاز کرده است".

شما هویت خود را بیشتر ایرانی می دانید یا اسلامی؟ هویت ایرانی برای شما شامل چه شاخص هایی است و چه تعریفی از هویت اسلامی دارید؟

مراسم رونمایی از منشور کوروش که با حضور محمود احمدی نژاد و اسفندیار رحیم مشایی برگزار شد. نحوه برگزاری این مراسم،واکنش های مثبت و منفی متفاوتی را در پی داشته است.
حضور نمایشی افرادی با شکل و شمایل کوروش هخامنشی و کاوه آهنگر و اقدام نمادین آقای احمدی نژاد در انداختن چفیه بسیجی به گردن آنها توجه بسیاری از رسانه ها را به خود جلب کرد.

نظر شما درباه مراسم رونمایی از منشور کوروش و حواشی آن چیست؟
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش Empty رد: نظر شما درباره مراسم رونمایی از منشور کوروش

پست  Masume السبت سبتمبر 18, 2010 10:00 am

y kare namadin!aslan vaghti tarhe o barname rizi b samtie k tamadone irani faramosh she in harakat che hadafio dombal mikonan khoda midone! vaghti khili rahat mian migan tatilate 29 esfand bardashte she yani chi?
yani harchizi k b eftekhar afarinie irani barmigarde bayade az tarikh hazf she!

Masume
کاربر معمولی
کاربر معمولی

امتیازها : 49
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة