انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_vote_rcap!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_voting_bar!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_vote_lcap 
Admin
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_vote_rcap!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_voting_bar!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری

!!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری Empty !!!همدردی مجاهدین خلق با پسر منتظری

پست  Mohajer الجمعة ديسمبر 10, 2010 3:02 pm

منافقین در سایت خود به نقل از خانواده "آیت‌الله منتظری" مدعی شده است که "هیچ امنیتی برای برگزاری مراسم سالگرد وجود ندارد از این‌رو مراسم برگزار نمی‌شود."

گروهک تروریستی مجاهدین خلق همچنین از قول خانواده آقای منتظری "دوران شاه" را بهتر از "وضعیت کنونی" دانسته است.

سایت منافقین گرچه توضیحی درباره علت دلسوزی خود برای خانواده آقای منتتظری نداده اما در ادامه خبرش عکسی از مراسم تشییع پیکر منتظری منتشر کرده و آن را یک "تظاهرات ضد حکومتی" نامیده است.

احمد منتظری، پسر مرحوم منتظری، پیش از این گفته بود که مراسم سالگرد پدرش را برگزار نخواهد کرد؛ موضوعی که در رسانه های بیگانه به دستاویزی برای فضاسازی علیه ایران تبدیل شد.

در این راستا، "رادیو فردا" ارگان رسمی سازمان اطلاعاتی آمریکا با حمایت از مواضع منتظری، به بازخوانی عملکرد مرحوم منتظری پرداخته و وی را فردی نامید که "به دلیل مخالفت با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از قائم مقامی رهبری برکنار شد."

تلویزیون دولتی انگلیس هم با پوشش اطلاعیه پسر آقای منتظری، به طرح ادعای مخالفت سازمان‌های امنیتی با برگزاری مراسم سالگرد منتظری پرداخت؛ مساله‌ای که از سوی هیچ منبعی تایید نشد.

فعالان سیاسی، نگرانی از عدم حضور مردم در این مراسم و همچنین واکنش مردم متدین شهر قم نسبت به آن را از جمله دلایل لغو این مراسم از سوی پسر منتظری ارزیابی کرده‌اند.
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 58
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة