انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_vote_rcapچه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_voting_barچه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_vote_lcap 
Admin
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_vote_rcapچه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_voting_barچه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما

چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما Empty چه تصویری از مرگ دارید؟نظرات شما

پست  Rahesabz السبت يوليو 24, 2010 6:04 pm

چه تصویری از مرگ دارید؟

انسان ها معمولاً در مورد مراحل مختلف زندگی، تصورات و آرزوهایی دارند و سعی می کنند بر پایه توانمندی های خود و تجربیات دیگران، مراحل عمر را از کودکی و جوانی تا میانسالی و پیری، تا حد ممکن به خوبی سپری کنند. اما همیشه پایانی به نام مرگ وجود دارد که بسیاری از مردم علاقه چندانی به فکر کردن در موردش ندارند. یکی آن را پلی برای زندگی جدید می بیند و دیگری، خاموشی ابدی و پایان مطلق.

شما چه تصویری از مرگ دارید؟ برای اولین بار در چه سنی به مرگ فکر کردید و چه تصوری از آن در ذهنتان ایجاد شد؟

عده ای معتقدند که فکر کردن درباره مرگ می تواند همچون آیینه عبرت، موجب اصلاح مسیر زندگی انسان شود و او را تا حد ممکن از راه کج بازدارد. برخی نیز بر این باورند که اساساً مرگ به ما مربوط نیست، چون تا وقتی که ما زنده ایم، خبری از مرگ نیست و وقتی هم که مردیم، دیگر وجود نداریم تا درباره مرگ بیندیشیم.

شما جزو کدام دسته هستید؟ به نظر شما فکر کردن به مرگ می تواند چه تاثیری بر زندگی انسان داشته باشد؟ آیا شما از مردن می ترسید؟
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة