انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
هاله نور از دیدگاه علمی I_vote_rcapهاله نور از دیدگاه علمی I_voting_barهاله نور از دیدگاه علمی I_vote_lcap 
Admin
هاله نور از دیدگاه علمی I_vote_rcapهاله نور از دیدگاه علمی I_voting_barهاله نور از دیدگاه علمی I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
هاله نور از دیدگاه علمی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

هاله نور از دیدگاه علمی

هاله نور از دیدگاه علمی Empty هاله نور از دیدگاه علمی

پست  Admin الجمعة يوليو 23, 2010 12:21 pm

هاله نور از تخیل تا علم
لایه‌ای از ابرهای رقیق در مقابل خورشید قرار گرفته و وقتی پرتوهای خورشید از اطراف ریزقطرات کروی آب یا بلورهای کوچک یخ درون ابر عبور می‌کنند، دچار تفرق می‌شوند و نه تنها پرتوی سفید نور خورشید به طیف تشکیل‌دهنده‌اش تجزیه شود، که بر اثر این انحراف، حلقه‌هایی از نورهای بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز در فاصله نزدیک از خورشید پدید می‌آید.

هاله نور از دیدگاه علمی Farabit_2a1e7e0464980e18668aec17dd071b4f65e63595_14088_878

آن‌چه در این عکس ضدنور در اطراف سر این دختربچه 7 ساله دیده می‌شود، هاله انرژی یا هاله نور اطراف انسان‌ها نیست، بلکه پدیده‌ای زیبا به نام خرمن خورشیدی است که تمامش در جو زمین اتفاق می‌افتد.

لایه‌ای از ابرهای رقیق در مقابل خورشید قرار گرفته و وقتی پرتوهای خورشید از اطراف ریزقطرات کروی آب یا بلورهای کوچک یخ درون ابر عبور می‌کنند، دچار تفرق می‌شوند و نه تنها پرتوی سفید نور خورشید به طیف تشکیل‌دهنده‌اش تجزیه شود، که بر اثر این انحراف، حلقه‌هایی از نورهای بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز در فاصله نزدیک از خورشید پدید می‌آید.

وقتی در استخر به پروژکتورهای سقف یا در هوای مه‌آلود به یک منبع نورانی (مثلا چراغ‌های روشنایی خیابان یا چراغ‌های خودرویی که از فاصله نسبتا دور نزدیک می‌شود) نگاه می‌کنیم، حلقه‌های نورانی مشابهی را می‌توان مشاهده کرد. در شب‌های زمستانی هم وقتی ابرهای رقیق در مقابل ماه قرار می‌گیرند، یا در نواحی شمالی کشور که رطوبت هوا بالا است، حلقه‌های مشابهی در اطراف قرص ماه مشاهده می‌شوند.
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة