انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_vote_rcapچرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_voting_barچرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_vote_lcap 
Admin
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_vote_rcapچرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_voting_barچرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت

چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت Empty چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت

پست  Guest الجمعة أكتوبر 15, 2010 9:22 am

چرا اینقدر سیاسی شده ایم؟/یادداشت 111

وضعیت بدی در کشورما ایران حکم فرماست، کشته شدن جوانان بی گناه بسیاری در ماههای اخیر، زندانی شدن صدها فرد سیاسی از قبیل سیاست مدار و روزنامه نگار و مردم عادی..لشگر کشی های خیابانی، تهدید، فشار، رعب و وحشت و اخراج و تعلیق و حبس دانشجویان و فضای نا مطلوب دانشگاهها، وضعیت بد اجتماعی از قبیل مشکلات اقتصادی خانواده ها، نا امیدی و افسردگی جوانان، آینده ای نامعلوم و خارج شدن تعداد بسیار زیادی از جوانان و بچه های این آب و خاک و پناه بردن آنها به کشور های دیگر در سال های اخیر، همه و همه حکایت از روزهای سیاهی است که برای ما رقم خورده و می خورد.
معلوم نیست در چه مسیری قرار داریم و چه آینده ای برای ما رقم خواهد خورد اما آنچه می دانیم وضعیت بد ما نتیجه بی تدبیری و نا کار آمدی مسئولین و ضعف سیاسی نظام کشور ما و... است.
بحث های سیاسی پی در پی که ماههاست گریبان ملت ایران رو گرفته و سرخوردگی شدیدی رو در مردم به وجود آورده و دلیل این وضعیت رو سخن نیچه است:

"وقتی در جامعه ای، مردم دل مشغول مسایل سیاسی باشند و راجع به آن پر صحبت كنند، این نشانه آن است كه دست اندركاران حرفه ای سیاست، وظیفه ی خود را خوب انجام نمی دهند! جامعه ای كه خوب اداره شود و مدیریت سیاسی آن از كفایت برخوردار باشد، به هركس این فرصت را خواهد داد كه به كار خود مشغول باشد و در ارتقای مادی و معنوی و بالندگی و پویایی علمی و عملی خود بكوشد، نه آن كه از مسیر زندگی خود منحرف شود و داخل سیاست گردد

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة