انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
توضیحاتی در مورد سایت I_vote_rcapتوضیحاتی در مورد سایت I_voting_barتوضیحاتی در مورد سایت I_vote_lcap 
Admin
توضیحاتی در مورد سایت I_vote_rcapتوضیحاتی در مورد سایت I_voting_barتوضیحاتی در مورد سایت I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
توضیحاتی در مورد سایت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

توضیحاتی در مورد سایت

توضیحاتی در مورد سایت Empty توضیحاتی در مورد سایت

پست  Admin الخميس يوليو 22, 2010 8:21 am

این سایت به منظور ایجاد مکانی برای تبادل اطلاعات واندیشه وایجاد فضای گفتگو وبروز توانمندی ها در زمینه های فرهنگی اجتماعی در دانشگاه ایجاد شده است.

آرمانهای انجمن اسلامی:هماهنگ کردن دانشجویان به منظور ایجاد و حفظ و استواری روح همکاری بین آنها و نیز ایجاد بسترها و زمینه های مناسب برای مشارکت کلیه دانشجویان در فعالیت های مختلف که برای کسب حقوق و آزادی های مشروع و دفاع از منافع صنفی ، ملی و قانونی شان صورت می گیرد .
و در همین مسیر کمک به گسترده شدن هر چه بیشتر مدنیت و نهاد های مدنی در جامعه و در ابعاد کوچکتر آن در دانشگاه و آشنا ساختن دانشجویان با حقوق خویش و تشویق به تشکیل اجتماعات همراه با ترویج شرح صدر ، تحمل و مدارا و احترام به گرایشها و نگرش های گوناگون ، تقویت فرهنگ نقادی و نقد پذیری و تعمیق فرهنگ مباحثه و گفتگو جزو آرمان های انجمن خواهد بود

انجمن اسلامی داشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ 29 تیر 1389 توسط تعدادی از دانشجویان دانشکده پزشکی دوباره راه اندازی شد.

آغاز فعالیت های انجمن اسلامی فعلا به صورت مجازی و از طریق این سایت است.

عضویت در این سایت برای تمامی دانشجویان آزاد است.

عضویت در این سایت لزوما به معنی عضویت در انجمن اسلامی دانشگاه نیست.

کاربرانی که قصد عضویت درسایت انجمن اسلامی را دارند باید نام و رشته تحصیلی خود را به مدیر سایت اعلام کنند

به اعضای محترم سایت توصیه میشود که ضمن مشاركت فعال در بحث‌ها و اتاق‌گفتگو، ازتوهین به سایر اعضا، ادیان، شخصیت‌ها و ... خودداری نماینددر غیر اینصورت مطالب مذکور حذف و در صورت تکرار عضویت فرد در سایت لغو خواهدشد.

فعالیتهای این سایت صرفا سیاسی نیست و انجمن اسلامی تمایل به همکاری وشرکت فعال اعضا در تمام زمینه های اجتماعی فرهنگی ادبی و...را دارد

مطالب و نظرات ارائه شده درسایت اصولا مواضع انجمن اسلامی نيست و مواضع انجمن از طريق بيانيه‌هاواطلاعيه‌هاانتشار مي‌يابد

کاربران جدید حداکثر تا 48 ساعت پس از ثبت نام عضویتشان فعال خواهد شد
مدیریت سایت
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة