مواضيع مماثلة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz | ||||
Admin | ||||
Artmis | ||||
Koorosh- Sabzandish | ||||
2 Khordad | ||||
Masume | ||||
Mohajer | ||||
Azad | ||||
Sahelamvaj | ||||
ulduz21 |
المواضيع الأخيرة
ورود
چه سایت هایی مجرم شناخته میشوند؟
3 مشترك
صفحه 1 از 1
چه سایت هایی مجرم شناخته میشوند؟
دوستان خواندن متن زیر و آشناشدن با آن خالی از لطف نیست
متن کامل قانون جرائم رایانهای
--------------------------------------------------------------------------------
تاریخ تصویب:یازدهم بهمن ماه سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت
--------------------------------------------------------------------------------
تاریخ تصویب:یازدهم بهمن ماه سال هزار و سیصد و هشتاد و هشت
الف ) محتوای علیه عفت و اخلاق عمومی
ب) محتوای علیه مقدسات اسلامی
(محتواي الحادي ومخالف موازين اسلامي(بند1ماده6 ق.م
(اهانت به دين مبين اسلام ومقدسات آن (بند 7 ماده6 ق.م وماده 513 ق. م.ا
اهانت به هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین (ع) یا حضرت صدیقه طاهره(س)( ماده 513 ق. م.ا
(تبليغ به نفع حزب گروه يا فرقه منحرف ومخالف اسلام(بند9 ماده6 ق.م
نقل مطالب از نشریات ورسانه ها و احزاب وگروههاي داخلی وخارجی منحرف ومخالف اسلام (به نحوي كه تبليغ ازآنها باشد. . (بند9 ماده6 ق.م
(اهانت به امام خميني(ره) وتحريف آثار ايشان (ماده514 ق .م.ا
(اهانت به مقام معظم رهبري( آقای خامنه ای) وسایرمراجع مسلم تقليد(بند 7 ماده6 ق.م
ج) محتوای علیه امنیت وآسایش عمومی
تشكيل جمعيت ، دسته ، گروه در فضای مجازی(سایبر) باهدف برهم زدن امنيت كشور(ماده 498 ق.م..ا)
(هر گونه تهديد به بمب گذاري (ماده 511ق.م..ا
(محتوايي كه به اساس جمهوري اسلامي ايران لطمه وارد كند(بند1 ماده6 ق.م
(انتشار محتوی عليه اصول قانون اساسي. (بند12 ماده6 ق.م
(تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران(ماده500 ق .م.ا
اخلال در وحدت ملی و ايجاد اختلاف مابين اقشار جامعه به ويژه ازطريق طرح مسائل نژادي (وقومي (بند 4 ماده6 ق.م
(تحريك يا اغواي مردم به جنگ وكشتار يكديگر (ماده 512 ق.م.ا
تحريك نيروهاي رزمنده يا اشخاصي كه به نحوي ازانحا در خدمت نيروهاي مسلح هستند به (عصيان ، فرار، تسلم يا عدم اجراي وظايف نظامي(ماده504 ق.م..ا
تحريص وتشويق افراد وگروهها به ارتكاب اعمالي عليه امنيت، حيثيت ومنافع جمهوري (اسلامي ايران در داخل يا خارج از كشور(بند5 ماده6 ق.م
(تبليع به نفع گروهها وسازمانهاي مخالف نظام جمهوري اسلامي ايران (ماده500 ق .م.ا
فاش نمودن وانتشارغیر مجاز اسناد و دستورها ومسايل محرمانه و سري دولتي وعمومي(بند 6 ماده6 ق.م ومواد 2و3 قانون مجازات انتشار و افشاي اسناد محرمانه و سري دولتي وماده 3 قانون ج.ر
(فاش نمودن وانتشار غیر مجاز اسرار نيروهاي مسلح(بند 6 ماده6 ق.م
(فاش نمودن وانتشار غیر مجاز نقشه واستحكامات نظامي(بند 6 ماده6 ق.م
(انتشار غیر مجاز مذاكرات غيرعلني مجلس شوراي اسلامي(بند6 ماده6 ق.م
انتشار بدون مجوز مذاكرات محاكم غيرعلني دادگستري وتحقيقات مراجع قضايي(بند 6 ماده6 ق.م
انتشار محتوایی که از سوی شورای عالی امنیت ملی منع شده باشد
د) محتوای علیه مقامات ونهادهای دولتی و عمومی
اهانت وهجو نسبت به مقامات، نهادها و سازمان هاي حکومتی وعمومي. (بند8 ماده6 ق.م ومواد 609و700ق.م.ا)
افترا به مقامات، نهادها وسازمان های حکومتی و عمومي. (بند8 ماده6 ق.مطبوعات و697 (ق.م.ا
نشراكاذيب وتشويش اذهان عمومي علیه مقامات ،نهادها وسازمانهای حکومتی.(بند11 ماده6 (ق.م و 698 ق.م. ا
(ه ) محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کار می رود ( محتوای مرتبط با جرایم رایانه ای
انتشار يا توزيع ودر دسترس قراردادن يامعامله داده ها يانرم افزارهاي كه صرفاً براي ارتكاب (جرايم رايانه اي به كار مي رود. ( ماده 25 قانون ج.ر
فروش انتشار يا در دسترس قراردادن غيرمجاز گذر واژه ها وداده هايي كه امكان دسترسي غيرمجاز به داده ها يا سامانه هاي رايانه اي يا مخابراتي دولتي ياعمومي رافراهم مي كند. ( (ماده 25 قانون ج.ر
انتشاريا در دسترس قراردادن محتويات آموزش دسترسي غيرمجاز، شنود غيرمجاز، جاسوسي (رايانه اي، تحريف واخلال در داده ها يا سيستم هاي رايانه اي ومخابراتي. ( ماده 25 قانون ج.ر
(آموزش و تسهیل ساير جرايم رايانه اي. ( ماده21 قانون ج.ر
انتشار فيلتر شكن ها وآموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فيلترينگ( بند ج ماده 25 قانون ج.ر
انجام هرگونه فعاليت تجاري واقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي.(قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور وسایر قوانین
ز) محتوای مجرمانه مربوط به امور سمعی و بصری و مالکیت معنوی
انتشار وسرويس دهي بازي هاي رايانه اي داراي محتواي مجرمانه( مواد مختلف ق. م.ا و (قانون ج.ر
معرفی آثار سمعی وبصری غیر مجاز به جای آثار مجاز. (ماده 1 قانون نحوه مجازات.اشخاصی (که در امور سمعی وبصری فعالیت غیر مجاز دارند
عرضه تجاری آثار سمعی وبصری بدون مجوز وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی (ماده 2 قانون (نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز دارند
تشویق وترغیب به نقض حقوق مالکیت معنوی ( ماده 1 قانون حمایت از حقوق پدید آورندگان (نرم افزار های رایانه ای وماده 74 قانون تجارت الکترونیکی
(و ) محتوایی که تحریک،ترغیب ،یا دعوت به ارتکاب جرم می کند( محتوای مرتبط با سایرجرایم
Admin- مدیر سایت
امتیازها : 374
تشکرها : 7
رد: چه سایت هایی مجرم شناخته میشوند؟
قانون ها همیشه هستند. اما کسانی توانستند تغییر ایجاد کنند که در برابر نقصهای این قوانین شجاعانه ایستادند...
Artmis- کاربر ویژه
امتیازها : 150
تشکرها : 2
اینکه قوانین را عده ای نقض میکنند و باز خواست نمیشوند را نباید به عنوان نقص در قوانین انگاشته شود
این سستی و نقص در عملکرد عاملین و صاحبان قدرت است نه در قوانین
این سستی و نقص در عملکرد عاملین و صاحبان قدرت است نه در قوانین
Admin- مدیر سایت
امتیازها : 374
تشکرها : 7
فکر میکنید اینکه مسئول ارشد و رده بالای کشور ما حتی در صورت نقض قوانین "عملا" قابل برکنار شدن نیست از نقوص قانون ما نیست؟! این که در قانون اساسی ایران یک نفر تصمیم گیرنده در تمام امور است و سایر مقام و منصبها مثل قوه مجریه و قضاییه و مقننه درواقع فقط تشریفاتی اند جز نقصهای قانون نیست؟ نمونه اش هم اینکه بعد از انتخاب کسی به عنوان رئیس جمهور توسط مردم "قانون" این اجازه را به یک نفر میدهد که او را برکنار کند! یعنی درواقع نظر کل مردم یک طرف و رای آن یک نفر طرف دیگر. البته این که تا به حال این اتفاق نیفتاده و رئیس جمهور ایران عزل نشده را باید از لطایف و بخشایش های عظیم همان یک نفر دانست!!! یا اینکه در انتخاب بالاترین مقام سیاسی ایران یک نوع "دور" به وجود آمده و... . به نظرم همه اینها که گفتم و موارد بسیار دیگر نوعی کاستی محسوب می شوند که توسط تعدادی مقرض مقام پرست آهسته آهسته در قانون اساسی ما ریشه دوانده اند. یقینا آرمان مردم برای انقلاب 57 چیز دیگری بوده است
Artmis- کاربر ویژه
امتیازها : 150
تشکرها : 2
وقتی در جامعه ای علنا یک عده ی خاص قانون شکنی میکنند و به دلایلی که معلوم نیست بازخواست نمیشوند دیگر چه نیازیست به نشر قانون
تا وقتی که در این جامعه افرادی چون حسین ا. هستند و با تهدی به حرکات آنارشیستی سعی در به کرسی نشاندن حرف خود را دارند این قانون است که غریبانه مهجور است
تا وقتی که در این جامعه افرادی چون حسین ا. هستند و با تهدی به حرکات آنارشیستی سعی در به کرسی نشاندن حرف خود را دارند این قانون است که غریبانه مهجور است
2 Khordad- کاربر ویژه
امتیازها : 101
تشکرها : 0
صفحه 1 از 1