انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_vote_rcapاینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_voting_barاینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_vote_lcap 
Admin
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_vote_rcapاینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_voting_barاینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Empty اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است

پست  Rahesabz السبت يوليو 24, 2010 6:33 pm

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_015

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_007

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_002

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_008

اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_004
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_006
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_024
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_022
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_011
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_020
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_016
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_012
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_010
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_014
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_005
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_017
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_018
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_021
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_013
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_023
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_025
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_019
مردم روستای حموله از نبود آب آشامیدنی رنج میبرند.
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_003
آبی با صدها میكروب و ویروس مختلف برای آشامیدن مردم روستای حموله
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_009
برای جلوگیری از بیماریهای بیشتر مردم مجبور به جوشنیدن آب هستند.
اینجا آفریقا نیست ! اینجا قلب تپنده ایران خوزستان است Download_005
نمونه آب آشامیدنی در روستای حموله
Rahesabz
Rahesabz
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 246
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة