انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_vote_rcap موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_voting_bar موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_vote_lcap 
Admin
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_vote_rcap موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_voting_bar موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
 موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد

5 مشترك

موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Empty موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد

پست  Mohajer الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 11:47 am

میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود به مناسبت 16 آذر، در یک خطای فاحش، شعار معروف مسعود رجوی سرکرده گروهک منافقین را تکرار کرد.

موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   2010324112a

به گزارش گروه سیاسی «شبكه خبر دانشجو»، وی در این بیانیه که به مناسبت 16 آذرماه منتشر کرده، گفته است: یادمان نرود که همه باهم می گفتیم "نترسید نترسید ما همه با هم هستیم"... این درحالیست که جمله مورد اشاره آقای موسوی، همان شعاری است که مسعود رجوی سرکرده منافقین از آشوبگران روز عاشورا خواسته بود آنرا تکرار کنند.
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 58
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Empty رد: موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد

پست  Admin الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 12:04 pm

خب منظورتان چیه از این صحبت؟
ضمنا توصیه میکنم که به عقاید دیگر اعضای این سایت احترام بذارید
من منتظر پاسخ شما هستم
Arrow
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد   Empty رد: موسوی در جدیدترین بیانیه خود شعار معروف سركرده منافقین را عینا تكرار كرد

پست  2 Khordad الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 6:56 pm

دوست عزیز شما دقیقا نگفتی مشکلت چیه؟
مشکلت با جمله مذکوره یا کسانی که ازشون نام میبری
اینطور به نظر میرسه اگه همین افراد اسم قرآن رو هم ببرن شما نعوذبا...به قرآن هم بی احترامی میکنین
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 101

پست  Artmis الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 7:09 pm

اینقدر خودمونو درگیر گوینده کردیم که کیه و چیه و از کجا اومده که محتوای حرف گفته شده یادمون رفته.
حرف خوبو باید حمایت کرد ازش حالا میخواد از دهن هرکسی دراومده باشه.
درضمن حالا که چی؟؟؟ منظورتون از گفتن این حرف چیه؟؟
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

پست  Mohajer الأربعاء نوفمبر 24, 2010 4:05 pm

منظور توهم فانتزیه که آقای موسوی و اطرافیانشون دارند
یعنی سناریویی که فتنه گران برای هفته های آینده تدارک دیده اند
یعنی فرقه سبز برای دورجدید فعالیت خود نیاز به شوک جدید داره حالا با حرفهای تحریک کننده و عوامفریبانه یا هر چیز دیگه
یعنی این شوک استارتش از 16 آذر شروع میشه
یعنی ادامه این طی طرح 12 روزه و تا تاسوعا و عاشورا طول میکشه
یعنی بدنه فعال شده آماده ورود به طرح هدفمند شدن یارانه ها میشن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقای موسوی از ذخایر انقلاب بودند ولی متاسفانه اطرافیان موجهی دور ایشان نبودند و متاسفانه پس از
حوادث انتخابات و فتنه 88 هم همان راه را پیش گرفتند
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پست  Admin الأربعاء نوفمبر 24, 2010 6:43 pm

جواب شما طبق حرف خودتان
منظور توهم فانتزیه که آقای موسوی و اطرافیانشون دارند

اینکه به صورت مسالمت آمیز و به دور از جنجال پیگیر حق قانونی باشی توهم فانتزیه؟
یعنی سناریویی که فتنه گران برای هفته های آینده تدارک دیده اند

کدام سناریو ؟منظورت 16 آذره؟ مگه شما تو این مملکت نیستی؟ برگزار کردن مراسم روز دانشجو مگه تازه باب شده؟از سال 32 تا الان ما داریم هر سال مراسم میگیریم این کجاش سناریویه؟

یعنی فرقه سبز برای دورجدید فعالیت خود نیاز به شوک جدید داره حالا با حرفهای تحریک کننده و عوامفریبانه یا هر چیز دیگه

جدا حق بده به من که به این حرفت بخندم فقط همین

آقای موسوی از ذخایر انقلاب بودند ولی متاسفانه اطرافیان موجهی دور ایشان نبودند و متاسفانه پس از
حوادث انتخابات و فتنه 88 هم همان راه را پیش گرفتند
شما میشه واضحتر بگی منظورت از این جمله چیه؟ همان راه یعنی چی؟

مگه نمیگی ایشان از ذخایر انقلاب بودند ولی بعد میگی بعد از فتنه 88 دوباره همان راه را پیش گرفتند

تناقض دار حرفت مگه نه؟
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

پست  Mohajer الخميس نوفمبر 25, 2010 9:10 am

شما گفتین: اینقدر خودمونو درگیر گوینده کردیم که کیه و چیه و از کجا اومده که محتوای حرف گفته

من مهاجرم میام و میرم یکی هستم مثل شما نه وابسته به جایی هستم نه کسی فقط عقایدم رو میگم

اینکه با احساسات پاک جوونا واسه رسیدن به مقاصد سیاسی بازی کنی شورشهای خیابانی راه بندازی باعث از بین رفتن اونها بشی اینکه هنوز نتایج انتخابات اعلام نشده خودت رو برنده بدونی توهم نیست؟
ببخشید که اینو میگم ولی مثل آقای موسوی شما مثل یه بچه لوس رو داره که بهانه گیری میکنه و مدام واسه والدینش دردسر درست میکنه والدینی که هنوز دارن تحملش میکنن
اینکه گفتین همان راه تناقض نداره از همون اول هم ایشان سر ناسازگاری داشتن مگه نمیدونین مقام نخست وزیری به خاطر دخالتهای نابجای ایشان در کارهای رییس جمهور وقت-مقام معظم رهبری-برداشته شد
بهتون توصیه میکنم اینقدر سنگ کسی رو بی جهت به سینه نزنین اینقدر مسائل زیادی ایشون در دوره فعالیتشون به عنوان نخست وزیری داشتن از وضعیت اقتصادی زمان جنگ از حوادث سال 67 از پذیرش قطعنامه 598 و دهها نمونه دیگه که بعدا اگر شد میگم
والسلام
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پست  2 Khordad الخميس نوفمبر 25, 2010 3:37 pm

دوست عزیز طرف ما ساندیس ها خیلی گروون هستن
شما میتونی برای ما ساندیس ارزون بیاری
Razz alien Razz [center]
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پست  Artmis الجمعة نوفمبر 26, 2010 3:42 pm

ما که سنگ "کس" خاصی رو به سینه نمیزنیم. اما یه سری آدما هستند که آرمانای قشنگی دارن و واسه رسیدن بهشون تلاش میکنن. ما سنگ اون هدفها و آرمانها رو به سینه میزنیم نه شخص خاصی.
درضمن کااااملا پیداس کی متحجرانه از آدم خاصی دفاع میکنه. مخصوصا از اون پست "دکتر تغییر کردند" که دیگه قشنگ مشخص بود
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

پست  ulduz21 الإثنين نوفمبر 29, 2010 11:18 am

در این

هنگامه زنجیر

و آواز شبگیر

و در این شب دلگیر

که پر پر می شود گلها

می خندید ستاره ی سربی

می شکفت گلی در قلبی

و چنین آسان و بی دردسر

می مرد ندای ما۰

در کوچه پس کوچه ها

پرسیدم از خودم

آسمان ،همه جا، آیا

همین رنگ است

سرد و سیه دودی

کوری گفت :مردی آمد.

کری گفت:صدای پایش را می شنوم

چلاقی گفت:باید به پیشوازش رفت

عقلم چون یوسف افتاد در چاه تیر و تار

احمقی که در پشت استخوانهایم پنهان بود

شبیخون زد.و زبانم را تسخیر کردو گفتم:

تو هستی آن آفتاب

دهانت می دهد بوی مهتاب

برای مان داری در سینه التهاب

چون این گمگشده باز آمد به کنعان

یادم آمد که تو هم میوه ی همان درختی

فهمیدم که تو هم توهمی بیش نیستی

Question Question Question

ulduz21

امتیازها : 11

پست  Mohajer الثلاثاء نوفمبر 30, 2010 12:14 pm

!!!جای شعور در طرفداریهای پر شورمان کم است
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پست  Admin الأربعاء ديسمبر 01, 2010 4:03 pm

متاسفانه اگر به همین منوال پیش برین مجبورم عضویتتان رو لغو کنم پس
به جای توهین سعی کنین که با استدلال و منطق انتقاد کنید تا دیگران شما رو به عنوان یک مخالف منطقی بشناسند نه یک مخالف که با فرافکنی و توهین سعی در اثبات عقایدش داره
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

پست  2 Khordad الخميس ديسمبر 02, 2010 10:12 pm

من عکس موسوی را در ماه نمی‌بینم، او را نمی‌پرستم، جای پایش را نمی‌بوسم، از باقی‌مانده چایش طلب شفا نمی‌کنم، برایش افسانه‌سرایی نمی‌کنم، غلام حلقه بگوشش نمی‌شوم، بدون منطق و سوال گفته هایش را نمی‌پذیرم، برای نامش صلوات نمی‌فرستم، برای اثبات حقانیتش آیه و حدیث نازل نمی‌کنم، چشمم را به روی اشتباهاتش نمی‌بندم، اسیر تفکراتش نمی‌شوم، خودم را درونش ذوب نمی‌کنم، برای به قدرت نشاندنش و حفظ مقامش، جنایت نمی‌کنم، کورکورانه از او اطاعت نمی کنم، برای خشنودی اش چاپلوسی نمی‌کنم، از او بت نمی‌سازم.... اما تا زمانی که به آرمان‌هایم یعنی آزادی، حق تعیین سرنوشت، حفظ کرامت انسانی، حقوق بشر، احترام به عقاید مخالف و قبول تکثر در جامعه پایبند باشد، پشتش را خالی نمی‌کنم. موسوی، (کروبی، خاتمی و رهنورد) تا به امروز بر سر این آرمان‌ها شجاعانه ایستاده و همه فشارها و سختی ها را به جان خریده است و این دلیلی است تا ثابت کند که چرا باید پشت این شیر مرد محکم بایستیم. حمایت از موسوی، فردپرستی نیست، بلکه حمایت از آرمانهای است که کشورمان ایران سالهاست که انتظارش را می کشد. موسوی نمونه آرمانمرد ایرانیست کاش قدرش را بدانیم و بعدها حسرت نخوریم و شرمنده فرزندانمان نباشیم. بیاید صدایش را به گوش تمام ملت برسانیم
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة