انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_vote_rcapبیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_voting_barبیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_vote_lcap 
Admin
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_vote_rcapبیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_voting_barبیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی

بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی Empty بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی

پست  Guest الجمعة سبتمبر 03, 2010 11:55 am

بیانیه سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی در پی حمله های مکرر به منزل مهدی کروبی A0324010
بسمه تعالی

انا لله و انا الیه راجعون

حمله ی عده ای اراذل و اوباش بسیجی نما در ماه مبارک رمضان و ایام شبهای قدر به منزل مهدی کروبی بیش از پیش افکار و عقاید و عملکرد انحرافی و فاسد عده ای قدرت طلب و انحصارطلب را نمایان ساخت و آنان را نزد ایرانیان و جهانیان روسیاه نمود.

ارتکاب این اعمال نفرت انگیز اقتدارگرایان نو کیسه، واهمه ی آنان را از وجود و زنده بودن جریان جنبش مردمی ایران می رساند که مدعی بودند جنبش را به زانو درآورده اند!!

آری! تازه به دوران رسیده ها، اصل نظام و انقلاب و حرمت انسانی را نشانه رفته اند، دیروز به بیت مراجع تقلید و آیات عظام یورش می برند و علیه امام و بیت ایشان عقده گشایی می کنند و امروز زهرا رهنورد، زنی مبارز و مسلمان را با توهین و دشنام در کوچه و خیابان به بازجویی می کشند و کار را به جایی رسانده اند که عده ای را اجیر و به منزل کروبی، روحانی باسابقه و زجر کشیده و انقلابی حمله ور شده و حرمت منزل ایشان را نیز رعایت نمی کنند !!

و کجاست یاد و خاطره پیامبر عظیم و الشان اسلام که با فتح مکه، اولین گامش حفظ حرمت حریم خصوصی بود تا بدانجا که حتی منازل مشرکین را مصون از تعرض و بی حرمتی اعلام نمود..

آری! مهدی کروبی، این روحانی مبارز و خستگی ناپذیر تنها با یک جمله “روز قدس خواهم آمد” همه ی خواب ناز و آرام شما را بر چشمهایتان حرام کرد و هفته ای سخت و بی خواب و پریشانی را برای شما رقم زد .. چرا که برخلاف نظر صریح رهبری انقلاب و خواستگاه ملت بزرگ ایران مبنی بر حضور تمامی گروه ها و جناح ها در عرصه رقابت سیاسی کشور که خود موجب نشاط سیاسی و پالایش نظام است، گستاخانه بر طبل رستاخیز می کوبید..

وگرنه شرکت در مراسمی قانونی و باشکوه و در حمایت مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی که بر هر مسلمانی واجب است نمی بایست شما را اینچنین بر آشفته سازد !

حال که تعقل در جنبش مردمی ایران برای بازگشت به ارزشهای واقعی انقلاب نهادینه گردیده و جریان سوار بر سکان اجرایی کشور در مسائل داخلی و خارجی با بن بست مواجه شده است همچون موجودی زخمی بی مهابا و بی ملاحظه پنجه بر هر سو می کشد تا دلیلی برای بقاء در قدرت ارائه نماید و ما دلسوزانه هشدار می دهیم چه بسا که در واپسین نفس های خویش همانطور که چندی است همه می دانند و آگاهند، برای ماندن در اریکه قدرت سعی در غرق نمودن کل نظام و انقلاب نماید و این موضوع اخطار و هشداری جدی برای دلسوزان نظام است تا با شکستن سکوت خود و ورود به صحنه، عقلا را جایگزین افراطیون نموده و کشور را از سقوط در این پرتگاه مهیب برهانند که خدای ناکرده در صورت سقوط، همگان آسیب خواهند دید ..

سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی ضمن محکوم نمودن حمله و تعرض به بیت حجت السلام و المسلمین کروبی، این فاجعه ی تلخ و بی سابقه را به مردم ایران تسلیت گفته و اعلام می دارد عواقب هرگونه صدمه و آسیب به ایشان و بیت وی مستقیما به عهده مسوولین اجرایی و امنیتی و انتظامی کشور است.

این سازمان همچنین بر پایبندی و حمایت از حرکت معقول، شرعی و به حق ملت بزرگ ایران در رسیدن به آرمانها و ارزشهای واقعی انقلاب تاکید ورزیده و کماکان تمام قد در کنار رهبران مظلومش ایستاده و حمایت قاطع خویش از ایشان را بار دیگر اعلام می نماید.

والسلام و علیکم

سازمان جوانان و دانشگاهیان حزب اعتماد ملی

دوازدهم شهریور ماه ۱۳۸۹

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه