انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_vote_rcap!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_voting_bar!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_vote_lcap 
Admin
!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_vote_rcap!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_voting_bar!ما کجا,آمریکا کجا؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!ما کجا,آمریکا کجا؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!ما کجا,آمریکا کجا؟

!ما کجا,آمریکا کجا؟ Empty !ما کجا,آمریکا کجا؟

پست  Guest الإثنين سبتمبر 27, 2010 9:01 am

!ما کجا,آمریکا کجا؟ Gigabit-internet-banner

امروز شرکت EBP اعلام کرد ارایه اینترنت با سرعت ۱ گیگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی در آمریکا را آغاز کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنت می توانند با سرعتی خارق العاده که ۲۰۰ برابر سریع تر از پرسرعت ترین خطوط اینترنت فعلی در امریکا است به اینترنت متصل شوند. ‏

شروع سرویس دهی این خدمات از شهر Chattanooga و مناطق اطراف آن در ایالت تنسی آمریکا خواهد بود. این شرکت اعلام کرده امکان سرویس دهی به بیش از ۱۰۰ هزار کاربرخانگی و شرکت را با سرعت یک گیگابیت دارا است. تمام ساکنین مناطق شهری و روستایی ‪که در منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از این شهر قرار دارند قادر به استفاده از این خدمت هستند‬. ‏

به گفته این شرکت این سرویس جدید که بر پایه فیبر نوری ارایه می شود، سبب شده کاربران اینترنت در آمریکا بتوانند ۱۰ سال نسبت به برنامه «کمسیون فدرال ارتباطات آمریکا» جهت دسترسی کاربران این کشور به اینترنت جلوتر باشند. بر طبق برنامه این کمسیون، تمام شهروندان این کشور تا سال ۲۰۲۰ بایستی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی دسترسی داشته باشند. ‏

هرولد دپریست مدیرعامل شرکت EPB می گوید این اینترنت با قیمت ۳۵۰ دلار در ماه به کاربران فروخته می شود و دسترسی به چنین سرعتی کاربران این سرویس را در خط مقدم برای پیشرفت سریع تر و همچنین خدمات ارتباطی، بهداشتی، آموزشی و توسعه صنعتی بهتر قرار می دهد. ‏

البته شاید این خبر برای ما کاربران ایرانی اصلا خوشحال کننده نباشد و بهتر است این سرویس را با اینترنت خانگی ۱۲۸ کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد ۸۰۰۰ برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع ۲۱ گیگابیت است برای ۲۴ میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة