انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_vote_rcap آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_voting_bar آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_vote_lcap 
Admin
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_vote_rcap آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_voting_bar آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
 آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند

آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند Empty آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند

پست  Guest الإثنين سبتمبر 27, 2010 8:53 am

آسیه باکری:۲۷ سال نیامدند خانه ما بگویند حالمان چطور است؛حالا اینگونه آمدند 4503_orig

پس از نامه به سردار جعفری هر روز فشار ها بیشتر می شود

بعدازظهر مهر ماه تعدادی از زنان حق طلب برای خواندن قرآن می خواهند جمع شوند. هر هفته این جلسه برگزار می شود اما این بار این جلسه قرآن به دلیل هفته دفاع مقدس در منزل شهید باکری برگزار می شود. آسیه باکری اینها را بریده بریده می گوید. از بی حرمتیها و بی احترامی که به مادرش به عنوان همسر شهید باکری شده ناراحت است. آسیه می گوید اصلا انتظار چنین بی حرمتی را نداشته است.

خبرنگار کلمه از وی چگونگی ماجرای هجوم به منزل شهید باکری را جویا شدیم.

در منزل شما چه اتفاقی افتاد؟

گروهی از دوستان مادرم و خانواده شهدا که هر هفته جلسه قرآن برگزار می کنند، به دلیل هفته دفاع مقدس گفتند که به منزل ما می آیند. ساعاتی پیش ماموران در مقابل منزل جمع شده بودند از تک تک مهمانان ما بازجویی کردند.

گفتی ماموران از میهمانان که برخی خانواده شهدا بودند هم بازجویی کردند؟ کجا این بازجویی انجام می شد؟ داخل خانه شما؟

نه برخی را داخل ون می بردند. برخی از آنها هم در خیابان سوالاتی می پرسیدند. آنهایی که می برند داخل ون به آنها فرم هایی می دادند که پر کنند.

می دانی در داخل این فرم ها چه چیزی نوشته شده بود؟

نه کسانی که فرم پر می کردند را نمی گذاشتند به منزل ما بیایند.

واکنش خانواده شما دربرابر این بی احترامی ها به میهمانان خانواده اقای باکری چه بود؟

مادرم کسانی که خودشان را پلیس امنیت معرفی کرده بودند را از خانه بیرون کرد. چون گفتند ما نیروی امنیتی هستیم اما حکمی نداشتند مادرم هم آنها را به منزلمان راه نداد.

نگفتند چه ناامنی به وجود امده ؟

نه توضیحی ندادند. نگفتند جلسه قران چگونه باعث ناامنی می شود.

به نظر شما چرا ماموران به منزل شهید باکری حمله کردند؟

این افراد خودشان را نیروی امنیتی و پلیس امینت معرفی کردن قصد ورود به خانه را داشتند که خانم محتشمی پور حالش به هم خورد و از حال رفت. به نظر من می خواهند خانواده ما را تحت فشار قرار بدهند.

این فشارها از کی و برای چه شروع شده است؟

از بعد از انتخابات و طرفداری از حق فشارها و تهمت ها بر روی خانواده ما شروع شد و بعد از نامه مادرم به سردار جعفری هر روز فشارها بیشتر می شود.

به منزل شما ورود پیدا کردند؟

مامانم به دم در رفت. دعوا شد اما نگذاشت ماموران به داخل منزل ما بیایند.

این مساله ربطی به مساله چهارشنبه و دیدار شما با اقای موسوی و کروبی داشت؟

دقیقا نمی دانم که آیا این مساله به بازداشت احسان و حضور ما در مقابل خانه کروبی ربطی دارد یا خیر.

و حرف آخر؟

۲۷ سال نیامدند در خانه ما بگویند حالمان چطور است حالا اینگونه آمدند. اصلا راه منزل ما را بلد نبودند. حالا بعد از این همه سال مزد سختی هایی که مادرم کشید و بی پدر ماندن ما را خوب می دهند. برای من جای سوال است که چرا این رفتار با ما می شود.

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة