انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_vote_rcapشما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_voting_barشما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_vote_lcap 
Admin
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_vote_rcapشما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_voting_barشما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج

شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج Empty شما میگی طرح چند زنه بودن مردان من میگم خانه هدایت کرج

پست  2 Khordad الإثنين نوفمبر 08, 2010 1:05 pm

خانه هدایت کرج

خانه هدایت اسلامی (بنگاه خیریهٔ گل یاس) کرج مرکزی خصوصی زیر نظر بنیاد نور بود که به نگهداری بیش از یک هزار دختر(با سن ۷ سال به بالا) در طی چند سال دوران فعالیت خود می‌پرداخت. با فرار یکی از دختران از این مرکز و مراجعه به مطبوعات و دفتر محمد خاتمی، گزارشاتی در رسانه منتشر شد که حاکی از سوء استفاده جنسی از دختران در سنین مختلف، ربودن دختران، بهره‌گیری جنسی رئیس دادگاه انقلاب کرج و برخی دیگر از مقامات بلندپایه از دختران، معتاد کردن و تجارت آنان داشت
این مرکز زیر نظر بنیاد نور متعلق به محسن رفیقدوست اداره می‌شد

دستگیری متهمان

فعالیت این مرکز پس از آن فاش شد که والدین یک دختر با ارائه شکایتی اعلام کردند که دختر ۱۷ ساله شان پس از ربوده شدن به مرکزی بنام خانه هدایت در کرج منتقل شده و مسئولان این مرکز از تحویل دادن دخترشان خودداری می‌کنند. با تحقیقات پلیس مشخصی شد که دهها دختر دیگر نیز به عناوین مختلف به این مرکز آورده شده‌اند.

رسانه‌ها از دستگیری برخی دیگر از مسولان این مرکز به اتهام ربودن دختران، سو استفاده و انتقال آنان به کویت و دبی خبر دادند.

در میان متهمان پرونده؛ دادگاه تنها حجه الاسلام هادی منتظری مقدم رییس دادگاه انقلاب کرج و از مسئولان مرکز را به حدود ده سال حبس و شلاق محکوم کردو احکام سایر متهمان به جزای نقدی تبدیل شد.اتهامات وی در دادگاه :توقیف ونگهداری دختر ۱۷ ساله‌ای به نام «سمن»، اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی در جهت اداره کردن مؤسسه غیر قانونی «گل یاس» کرج (خانه هدایت)، مشارکت در تحویل ندادن نوزادان بدون سرپرست به خانواده‌هاشان، اخذ رشوه به مبلغ ۵ میلیارد ریال، مشارکت در جلب و توقیف و حبس غیرقانونی چهار فردو جعل عنوان قاضی ویژه مواد مخدر" اعلام شد

پس از آزادی وی با قید وثیقه رسانه‌ها از ناپدید شدن دختری که با مراجعه به مطبوعات وضعیت این مرکز را افشا کرده بود گزارش دادند مسایل مربوط به ۱۹ دختر ۷ تا ۲۰ ساله‌ای که در این مرکز نگهداری می‌شدند در دادگاه مسکوت گذاشته شد
2 Khordad
2 Khordad
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 101
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة