انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    جنتی خود خداست؟ I_vote_rcapجنتی خود خداست؟ I_voting_barجنتی خود خداست؟ I_vote_lcap 
    Admin
    جنتی خود خداست؟ I_vote_rcapجنتی خود خداست؟ I_voting_barجنتی خود خداست؟ I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    جنتی خود خداست؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    جنتی خود خداست؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    جنتی خود خداست؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    جنتی خود خداست؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    جنتی خود خداست؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    جنتی خود خداست؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    جنتی خود خداست؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    جنتی خود خداست؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    جنتی خود خداست؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    جنتی خود خداست؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    جنتی خود خداست؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    جنتی خود خداست؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    جنتی خود خداست؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    جنتی خود خداست؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    جنتی خود خداست؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

جنتی خود خداست؟

2 مشترك

جنتی خود خداست؟ Empty جنتی خود خداست؟

پست  Rahesabz الإثنين سبتمبر 06, 2010 9:43 am

دوستی از رد صلاحیت شدگان خبرگان رهبری، در کرامات شیخ احمد جنتی مطالبی می گفت که حیف دیدم خوانندگان سایت از کرامات شیخ محروم شوند، می گفت به هزار زحمت موفق به ملاقات شیخ شده بود، تائب و نادم از غیبت شیخ، از او حلالیت می طلبد و می گوید: یا شیخ من جاهل شما را نشناخته بودم و در حق آن مقام الهی جسارت و اسائه ادب کردم، مرا حلال کنید!

شیخ کوچک اندام و کوته فکر به وجد می آید و سراپا گوش می شود تا این تواب بیشتر از او و مقام الوهیت او بگوید!

و او می گوید: « آمده‌ام از غضب شیخ در حق خود سپاسگزاری کنم؛ این غضب، موجب تنبه و استبصار این‌ حقیر سرا پا تقصیر و تفطن این عبد فانی به‌کوتاهی در معرفت حضرت‌ شیخ اجل شده است.»

شیخ از این مستبصر پرسید: «چگونه ردصلاحیت موجب استبصار تو شده است؟»
    مستبصر گفت: " آزرده بودم و افسرده، دلگیر از جفای شیخ و نا‌‌ امید ازوفای شاب، به قرآن پناه بردم، ازب بسم الله تا تای تمت تامل کردم، خواندم و تفکر کردم، دیدم که ای شیخ؛ تو خود خدایی! آه؛ من چه غافل بودم که شرط بندگی بجا نیاوردم، خشم و غضب تو را جفا پنداشتم، اینک آمده ام تا ای خدا، توبه مرا بپذیری و در زمره مقربان درگاهت قرار دهی!

شیخ پرسید: «چگونه از قرآن به‌این نکته بدیع دست یافتی؟!»

مستبصر گفت:«با تدبر در قرآن دریافتم که اوصاف ذات اقدس الهی بر تو صادق است و کسی که این اوصاف بر او صادق باشد بی‌تردیدخودخداست!»

شیخ مات و مبهوت ، خود را وراندازی کرد و خواستار توضیح بیشتر شد.

مستبصر گفت: این اوصاف خدا در قرآن است:
    1. «حَيّ لا يَمُوتُ ؛ خداوند زنده است و نمی‌میرد.»
    و تو نیز ای شیخ، زنده هستی و نمی‌میری!
    2. «يَفعَلُ اللهُ مَايَشاءُ وَ لايَفعَلُ مَايَشاءُ غَيرُهُ؛ خدا آن‌چه را بخواهد مي‌کند و غير او آن‌چه را بخواهد نمي‌کند.»
    و تو نیز ای شیخ، هر آن‌چه بخواهی می‌کنی و غير تو نمي‌تواند کاري ‌کند!
    3. لايُسئَلُ عَمّا يَفعَلُ وَ هُم يُسئَلُونَ؛
    «او سؤال نمي‌شود از آن‌چه مي‌کند و مردم سؤال مي‌شوند.(خدا در مقابل کسی پاسخگو نیست)
    و تو نیز ای شیخ، در مقابل کسی پاسخگو نیستی!
    4. «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ؛ دست خدا بالاترین دست‌هاست.»
    و تو نیز ای شیخ، دستت بالاترین دست‌هاست!
    5. قرآن خدا را این‌گونه معرفی می‌کند:
    «قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاء وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاء وَتُعِزُّ مَن تَشَاء وَتُذِلُّ مَن تَشَاء بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىَ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ؛ بگو: بار خدايا، تويى كه فرمانفرمايى، هر آن‌كس را كه خواهى، فرمانروايى بخشى و از هر كه خواهى، فرمانروايى را باز ستانى و هر كه را خواهى، عزت بخشى و هر كه را خواهى، خوار گردانى همه خوبي‌ها به‌دست توست، و تو بر هر چيز توانايى.»
    و تو نیز ای شیخ، این‌گونه هستی؛ حکومت و ملک از آن توست. اگر اراده کنی رفتگر را حاکم و حکیم را خانه‌نشین می‌کنی، هر كه را خواهى، عزت می‌بخشى و هر كه را خواهى، خوار می‌گردانى، و تو بر هر چيز توانايى!
    6. «وَ لَقد خَلَقنا الاِنسانَ وَ نَعلَمُ ما تُوَسوِسُ بِهِ نَفسُهُ وَ نحنُ اَقربُ اِلیهِ مِن حَبلِ الوَرید؛ و ما انسان راآفريده‌ايم و مي‌دانيم كه نفس او چه وسوسه‌اي مي‌كند و ما از شاهرگش به او نزديك‌تريم.»
    و تو نیز ای شیخ، تنها کسی هستی که از وساوس درون انسان‌ها آگاهی و درصد ولایت و تقوای آنان را با نیروی ولایت‌سنج و تقواسنج می‌سنجی! و به‌اسناد سیا و کمک‌های سری آنان به‌سران فتنه آگاهی، در حالی که ‌سران فتنه خودشان هم از این موضوع بی‌اطلاعند!
    7 - .....
    مستبصر می گفت و می گفت که شیخ توبه وی پذیرفت و در سلک مقربان درگاهش درآورد و گفت: چه کمند کسانی که توفیق استبصار نصیبشان می‌شود! و او امیدوار که دوره بعد در هیات رئیسه خبرگان باشد!
    بگذریم، ما هم باید برویم و مستبصر شویم...
    89/6/14 دکتر مهدی خزعلی
    Rahesabz
    Rahesabz
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 246
    تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

جنتی خود خداست؟ Empty رد: جنتی خود خداست؟

پست  Masume الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 10:14 am

واقعا!همه مبهوتا اندر كرامات اين شيخ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops

Masume
    کاربر معمولی
    کاربر معمولی

امتیازها : 49
    تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة