انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_vote_rcapماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_voting_barماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_vote_lcap 
Admin
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_vote_rcapماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_voting_barماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی

ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی Empty ماجرای مسافرکشی غلامحسین کرباسچی

پست  Admin الإثنين أغسطس 23, 2010 10:43 am

اسم کرباسچی در ذهن مردم با 2 خاطره همراه است.خاطره اول و مشهور، دوران شهرداری وی و مهمتر از آن انتقال وی از بهشت به اوین است، خاطره دوم هم که البته کم شهرت پیدا نکرده است، مربوط می شود به گریه اش در فیلم انتخاباتی مهدی کروبی.

غلامحسین کرباسچی که در میان مردم به نماد سرمایه دار تکنوکرات شناخته می شود در فیلم انتخاباتی با هر بار سخن گفتن کروبی از فقر و فقرا، اشک در چشمانش حلقه می زد، کروبی هم البته با دیدن این صحنه و تاثر کرباسچی گفت که این آقا همیشه همینطور است، در دیدار های شخصی هم هر زمان اسم فقرا می آید به گریه می افتد، اما اخیرا خاطره ای از وی نقل شده است که انتشار آن جالب و خواندنی است، وبلاگ عصر خامنه ای نقل کرده است کرباسچی اخیرا در حاشیه مصاحبه خود به ذکر خاطره ای از زمان آزادی از زندان پرداخته است .

کرباسچی می گوید : "... همان روزهای اولی که دوران محکومیتم تمام شد و برگشتم کنار خانواده، مادرم هم خانه ما بود، صبح که برای نماز بلند شدم تا برم وضو بگیرم دیدم مادرم با چادر نمازش توی هال روی سجاده اش دارد نماز می خواند، وضو گرفتم و آمدم که سجاده ام را باز کنم مادرم گفت: غلامحسین، برگشتم، سلام کردم و گفتم بله حاج خانم، گفت: غلامحسین، من دیشب رو کلا نخوابیدم یعنی همش به فکر تو بودم و نتونستم بخوابم، گفتم: چرا مادر جان؟ می بینی که سالم برگشتم خونه، گفت: آره، خدا را شکر، اما همش به فکر این بودم که چه طور حالا که از زندان آزاد شدی می خواهی خرج خونه رو بدی؟ گفتم مادر نگران نباش خدا بزرگ است.

حاج خانم که با دست های پیر و چروک خورده اش دانه های تسبیح فیروزه ای مشهدالرضا را یکی یکی جابه جا می کرد، گفت: مادرجان درست می گی اما زندگی خرج داره راستی ببینم، غلامحسین تصدیق داری؟

گفتم بله مادر جان، گفت: خوبه، من هم یه مقدار پس انداز دارم، طلاهایم را هم می فروشم یک مقدار هم از دوستات قرض کن یک ماشین بخر برو مسافرکشی خدا هم کمکت می کنه
منبع:جهان
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه