انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_vote_rcapکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_voting_barکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_vote_lcap 
    Admin
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_vote_rcapکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_voting_barکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!!

کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Empty کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!!

پست  Rahesabz السبت أغسطس 07, 2010 9:47 am

کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Shisheh_pakonکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Zobaleh-avrilکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! _41508558_head416afpکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Faghr3_Fixdکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! 187AD1CD-BF87-4421-8D0D-687F1C3ADB17_mw800_mh600کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Iran_poverty_woman_Khoramshahrکاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! I899341508729کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Faghr-Iran
    Rahesabz
    Rahesabz
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 246
    تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!! Empty رد: کاش جای دیدن چند تار موی دختری در خیابان اینها را هم می دیدیم!!!

پست  Guest السبت أغسطس 07, 2010 1:00 pm

الهی دیدن این دردها تا کی ؟

به یغما بردن ایمان ز دلها تا به کی ؟

تا به کی بر دامن عفت نشیند خاک ننگ فقر ؟

تا به کی جانها برآید زتیغ تیز فقر ؟

Guest
    مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة