انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... I_vote_rcapحسین(ع) هنوز مظلوم است... I_voting_barحسین(ع) هنوز مظلوم است... I_vote_lcap 
    Admin
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... I_vote_rcapحسین(ع) هنوز مظلوم است... I_voting_barحسین(ع) هنوز مظلوم است... I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    حسین(ع) هنوز مظلوم است... Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

حسین(ع) هنوز مظلوم است...

حسین(ع) هنوز مظلوم است... Empty حسین(ع) هنوز مظلوم است...

پست  Artmis الإثنين ديسمبر 13, 2010 11:55 am

حسین هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید ستار گلمکانی صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، یكماه تکیه راه می‌اندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گِل می‌مالد و ۱۱ ماه هم سرشان شیره!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید قدرت سامورایی شب ها در تکیه لخت می‌شود و میانداری می‌کند و روزها مردم را لخت می‌کند و زورگیری!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار را از بساطش جمع می‌کند و آخرین ورژن پوسترهای علی‌اکبر (ع) و حضرت عباس (ع) را در بساطش پهن!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید آقای صولتی تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه می‌کند و تا آخر سال هم مشتری‌هایش را!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید قادر روزهای تاسوعا و عاشورا قمه می‌زند و علم می‌کشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمی‌افتد!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید حاج منصور مداح معروف شهر بابت ۷ ساعت مداحی حقوق 250 روز یک کارگر را می‌گیرد!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید جباری رئیس شرکت لبنیات ۳۰ شب شیر صلواتی به خلق خدا می‌دهد و مابقی روزها با اضافه کردن آب شیرشان را می‌دوشد!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید به جای آنکه ما بر مصیبت مولا بگرییم، مولا بر مصیبت ما می‌گرید!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی محرم می‌آید هیئت امنای مسجد درست وقت اذان ظهر عاشورا اطعام عزاداران را شروع می‌کنند و بعد از آن با انرژی و فلوت سینه می‌زنند و گریه می‌کنند!

حسین (ع) هنوز مظلوم است چون وقتی خورشید عصر عاشورا غروب کرد او هم می‌رود تا سال بعد! تا یاد بعد!

حسین مظلوم است چون در ماه کشته شدن حسین کسانی که ادعای حسینی شدن میکنند مردم را به رگبار میبنندند

باشد راه حسین را بجوییم نه برای حسین بر سر بکوبیم
    Artmis
    Artmis
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 150
    تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة