انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_vote_rcapچگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_voting_barچگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_vote_lcap 
Admin
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_vote_rcapچگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_voting_barچگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟

چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟ Empty چگونه از مصادیق جنگ نرم دوری کنیم ؟

پست  Artmis الإثنين ديسمبر 06, 2010 6:24 pm

فقط صدا وسیما را مشاهده کنیم.
بجز رهبری به چیز دیگری فکر نکنیم
به خرافاتی مانند عید نوروز و چهارشنبه سوری .....دامن نزنیم.
از اینترنت فقط برای ثبت نام یارانه ها و انتخاب واحد استفاده کنیم.
گرانی و تورم را باور نکنیم و به آمارهای دولتی اعتماد صد در صد داشته باشیم.
از قوانین مدرن اسلام مانند سنگسار ,قطع دست و ...دفاع کنیم و همواره بدون سوال و پرسش در آغوش اسلام باشیم.
از آینده کشور تصویر تاریکی ارائه ندهیم و به شایعاتی مانند بی کاری جوانان,گرانی ,فساد مسئولان و خلاصه ناکارآمدی حکومت دینی توجه نکنیم
بیانات مراجع و علما ودانشمندان اسلام مانند آیت الله نوری همدانی,گلپایگانی و مصباح را بی کم وکاست بپذیریم.
همه دنیا را دشمن بدانیم و همه منتقدین را جاسوس بنامیم (بخصوص موسوی و رهنورد و کروبی و همچنین خاتمی)
از سلیقه و نظر خود برای لباس پوشیدن استفاده نکنیم و فقط آنگونه لباس بپوشیم که مسئولین می خواهند وتشخیص می دهند.
به هیچ وجه از مسئولین انتقاد نکنیم و آنگونه سخن بگویم که مسئولین می پسندند
به احادیثی که در مورد رهبری نازل می شود شک نکنیم.
به هیچ خبری بجز بیست و سی اعتماد نکنیم.
فریب روشنفکران را نخوریم و از واژه های مانند دمکراسی, حقوق بشر , آزادی بیان ,حقوق زنان ,...متنفر باشیم
تمام حرفهای احمدی نژاد را جدی بگیریم و باور کنیم
با صدای بلند نخندیم
به حقوق اسلامی زنان که مانند گوهری در صدف هستند احترام بگذاریم و اجازه ندهیم که این گوهر از صدف خارج شود
از موسقی و مصادیقش (هندزفری , و...) فاصله بگیریم
از کلمات انگلیسی استفاده نکنیم و عربی را پاس بداریم
با شنیدن کلمه بسیجی ,واژه های مانند جنایتکار و مزدور و کاسه لیس را در ذهنمان تدای نکنیم.
از کلماتی مانند ساندیس خور ,مموتی ... استفاده نکنیم.
بازی های رایانه ای, PEPSIو Nestleرا تحریم کنیم
درست است که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ولی باید همواره آمریکا را مسئول تمام بدبختی ها ,خرابکاری ها و ناکارآمدی های کشور معرفی کنیم.
فراموش نکنیم که اسلام همان رهبری است و ملت ایران هم همان احمدی نژاد است.
من که دیگه مخم نمی کشه ,شما اگه مصادیق دیگه ای سراغ دارید بهش اضافه کنید تا ما هم یاد بگیریم و بهش عمل کنیم]
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة