انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_vote_rcapای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_voting_barای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_vote_lcap 
    Admin
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_vote_rcapای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_voting_barای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند

ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند Empty ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند

پست  2 Khordad الخميس ديسمبر 02, 2010 6:39 am

ز شير شتر خوردن و سوسمار
    عرب را به جايي رسيده است كار
    كه تاج كياني كند آرزو
    تفو بر تو اي چرخ گردون تفو /فردوسي

با آنكه از كودكي قضيه اعراب سوسمارخور را شنيده بودم ، برايم قابل تصور نبود . اينكه اعراب هنگام حمله به ايران ساساني آنقدر عقب افتاده بودند ؟ يعني آنقدر از مدنيت به دور بودند ؟ آن را بيشتر در حد يك ناسزا مي دانستم . تا آنكه با راهنمايي يكي از دوستان به پيوند زير مراجعه كردم :

http://www.qataru.com/vb/showthread.php?t=1390

جالب است . اعراب را در قرن 21 در حال آماده سازي و طبخ سوسمار نشان مي دهد

ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند T1
    ------------------------------------------------------------------------
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند T2
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند T3
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند T4
    ای عرب- گر تو را در بهشت باشد جای / دیگران دوزخ اختیار کنند T5
    این هم پیوند ملخ پزان اعراب هنوز بدوی قرن بیست و یکم :

ملخ پزان اعراب هنوز بدوی

واقعا جاي تاسف است . در حالي كه ايران اسلامي سالانه شايد ميليون ها دلار به خاطر حمايت از اعراب فلسطيني هزينه مي كند چگونه سران عرب به خود اجازه مي دهند از هر فرصتي براي ضربه زدن به ايران استفاده كنند ؟ اين ضعف دولت جمهوري اسلامي را نشان مي دهد كه اعراب سوسمارخور انيراني ، آشكارا با ايران دشمني مي كنند و به تماميت ارضي آن طمع مي ورزند

این هم سندی از ویکی لیکس در مورد اعراب

وب سايت ويکي ليکس بار ديگر روز يکشنبه هزاران صفحه از اسناد محرمانه ايالات متحده را منتشر کرد که بخش عمده اي از آن به اسناد وزارت خارجه اين کشور اختصاص دارد.در يکي از اين اسناد ادعا شده است که عبدالله بن عبدالعزيز، پادشاه عربستان، از ايالات متحده درخواست کرده بود براي نابودي تاسيسات اتمي، به ايران حمله کند.
    در اين اسناد به "توصيه هاي پياپي" پادشاه عربستان "به ايالات متحده براي حمله به ايران جهت پايان دادن به برنامه جنگ افزارهاي اتمي " اشاره شده است.
    در اين اسناد همچنين آمده که پادشاه عربستان سعودي گفته است که با آمريکايي ها همکاري مي کند تا جلوي نفوذ ايران در عراق را بگيرد; اقدامي که بنا بر اين اسناد "يک اولويت استراتژيک براي پادشاه و دولتش" محسوب مي شود.
    برپايه اين اسناد، پادشاه عربستان درخواست حمله به ايران را در جريان ديدار ماه آوريل سال 2008، با رايان کروکر، سفير آمريکا در عراق و ژنرال ديويد پترائوس، فرمانده وقت نيروهاي آمريکايي در عراق مطرح ساخته است.
    ويکي ليکس مدعي شده است دو روز پس از اين ديدار، عادل الجبير، سفير سعودي در واشينگتن به سفارت آمريکا در عربستان گفت: "او (پادشاه) به شما (آمريکايي ها) گفت که سر اين مار را قطع کنيد."
    در ادامه اين يادداشت منتسب به وزارت خارجه آمريکا آمده است: "پادشاه، وزير خارجه، شاهزاده مقرن، شاهزاده نايف، همگي موافقند که پادشاهي به همکاري با ايالات متحده براي جلوگيري و کم کردن نفوذ و خرابکاري ايران در عراق نياز دارد.پادشاه به ويژه بر اين نظر اصرار دارد و اين نظر از سوي ديگر شاهزادگان بلندپايه بازتاب يافته است."
    با اين حال برپايه اين يادداشت ، وزير خارجه عربستان بيشتر به تحريم هاي بسيار سنگين نظر داشته است.
    در ادامه اين سند منتسب به وزارت خارجه آمريکا آمده است: "وزير خارجه (عربستان) همچنين گفته است که استفاده از فشار نظامي عليه ايران نبايد کنار گذاشته شود."
    در سند ديگري که ويکي ليکس منتشر کرده، به ديدار ماه مارس سال 2009 عبدالله بن عبدالعزيز، پادشاه عربستان با جان برنان، مشاور ضدتروريسم کاخ سفيد و ديگر مقام هاي آمريکايي اشاره شده است.
    مطابق با اين سند، پادشاه سعودي به مقام هاي آمريکايي يادآور شده که وي به همين تازگي به منوچهر متکي، گفته است: "شماها به عنوان ايراني حق دخالت در امور عرب ها را نداريد."
    در ادامه پادشاه سعودي به جان برنان مي گويد که به منوچهر متکي گفتم: "هدف ايران ايجاد مشکل است."
    در اين يادداشت ها همچنين آمده است که پادشاه عربستان به منوچهر متکي، وزير خارجه ايران، به صراحت گفته است: "شرتان را از سر ما کم کنيد."
    برپايه يکي ديگر از يادداشت هاي منتشر شده، حمدبن عيسي آل خليفه، پادشاه بحرين، نيز، از آمريکايي ها خواسته است به هر طريق مورد نياز به برنامه اتمي ايران پايان داده شود.
    برپايه يکي ديگر از اين يادداشت ها، زيد الرفاعي، رئيس وقت سناي اردن نيز از يک مقام بلندپايه آمريکايي خواسته است که ايالات متحده ايران را بمباران کند.
    رئيس وقت سناي اردن مطابق با اين سند گفته است: "ايران را بمباران کنيد يا با بمب ايران به سر کنيد. تحريم ها، هويج ها، مشوق ها اهميتي ندارد."
    برپايه يادداشت ديگري که منتشر شده است، ديپلمات هاي آمريکايي گزارش کرده اند امارات متحده عربي ايران را "يکي از جدي ترين تهديدها براي امنيت ملي" خود مي داند.
    در اين گزارش که تاريخ آن به 29 آوريل 2006 برمي گردد سفارت آمريکا نوشته است در ديدار اخير با مقام هاي بلندپايه اماراتي، خاندان حاکم ابوظبي به صراحت از ابتکارعمل هاي آمريکا عليه ايران حمايت کرده اند.
    در اين يادداشت همچنين ادعا شده است :مقام هاي ابوظبي به يکي از مقام هاي آمريکايي گفته اند که ترکيب ايران و تروريسم چيزي است که نمي توان تحمل کرد.البته تمامي اين ادعاها با واکنش رئيس جمهور ايران مواجه شد و وي اين ادعاها را فاقد ارزش حقوقي دانست
    2 Khordad
    2 Khordad
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 101
    تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة