انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_vote_rcap!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_voting_bar!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_vote_lcap 
Admin
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_vote_rcap!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_voting_bar!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Empty !نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند

پست  Mohajer الثلاثاء نوفمبر 30, 2010 12:28 pm

نامه‌ای که در روز استیضاح خوانده نشد؛ نامه ناگشوده + سند نامه

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Kordan

مرحوم کردان از رییس مجلس می خواهد که متن نامه ای که برایش فرستاده شده را قرائت کند؛ این درخواست چندین بار تکرا می شود ولی...

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند 9ns4mtl4vtk0up9evcbk
!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند Lqdpxsu1gciqg27yvlgp

..واما همانگونه که در نامه مشخص است، مدیر کل منابع انسانی سابق سازمان صدا و سیما با ارسال این نامه(دو روز قبل از استیضاح) به علی لاریجانی، نسبت به موارد استیضاح در خصوص احتساب مدرک دکترا در حقوق دریافتی کردان از صدا وسیما توضیحاتی ارائه می دهد تا تخریب ها و موارد مورد استیضاح که یکی از آن مسائل دریافت حقوق بر اساس مدرک دکترای کردان در صدا و سیما بود برطرف بشود.

ولی متاسفانه رییس مجلس هنگام جلسه استیضاح از خواندن متن نامه امتناع می کند تا جایی که مرحوم کردان در صحن مجلس چندین بار در هنگام توضیحاتش، از رییس مجلس تقاضا می کند نامه ای که مدیر کل سابق منابع انسانی سازمان برای اثبات عدم استفاده از مدرکش برای دریافت مزایا و دستمزد برای او فرستاده را بخواند که باز با بی توجهی لاریجانی روبرو می شود.

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند 14040_214
محمدی مدیر کل منابع پیشین انسانی سازمان صدا و سیما بیان داشت: بسیاری از نمایندگان برایشان این شبهه وجود داشت که مرحوم کردان از بابت مدرک افتخاری خود دستمزد از صدا و سیما دریافت می کند که در صورت خوانده شدن این نامه امکان داشت بسیاری از نماینمدگان در آرای خود تجدید نظر کنند.

!نامه ای که هیچ گاه علی لاریجانی آنرا نخواند 383440_orig
روحش شاد ...

Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 58
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة