انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
در پس پرده چه می گذرد؟ I_vote_rcapدر پس پرده چه می گذرد؟ I_voting_barدر پس پرده چه می گذرد؟ I_vote_lcap 
Admin
در پس پرده چه می گذرد؟ I_vote_rcapدر پس پرده چه می گذرد؟ I_voting_barدر پس پرده چه می گذرد؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
در پس پرده چه می گذرد؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

در پس پرده چه می گذرد؟

در پس پرده چه می گذرد؟ Empty در پس پرده چه می گذرد؟

پست  Artmis الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:05 pm

در پس پرده چه میگذرد
هنگامی که درورای چهره های از معصومیت مشحون, شیطان ملعون خانه دارد
در آغاز می پنداری که آفریدگار جبار دگر همچو اویی نیافریده و گیتی غدار و چرخ دوار نیک سرشتی چون او به خود ندیده
اما همچنان که پیش میروی لحظه لحظه دیو خفته در پس آن چهره رخ مینماید
و تو باور نمیکنی و با خود میگویی که دروغ است
میگویی که دروغ است موجودی که وجودش با روح الهی سرشار شده و میتواند تا آغوش خدا پیش رود این گونه سیاه کار باشد, دیو صفت باشد, نقاب ریا بر چهره داشته باشد
و تو باور نمی کنی که یک "انسان" بتواند این گونه باشد
چنان گفتار و رفتار خود را به دین داران و پاک سرشتان و روشن فکران گره میزند و چنان دخیل بند کراماتشان است که تو ناخودآگاه بی آنکه خود بخواهی و بدانی مسحور گفته هایش میشوی و مهر معصومیت بر او میزنی! و می خواهی با نردبان او تا اوج , تا معراج, تا پرنورترین سراج بروی. غافل از اینکه نردبانش سست و گفته هایش جز دروغ نیست...
سرانجام درکشیده میشود پرده از چهره ی این ابلیس آدم نما و نمایان می شود آن لوح سیاه روحش
و تو در حیرت میمانی که چگونه کالبد انسانی چنین شیطانی را در خود جای داده است!!!
و آنگاه میفهمی که فقط خدا این پرده را درکشید و تورا در آغوش خویش کشید

در پس پرده چه میگذرد
هنگامی که در ورای چهره های کاوه نما, اژی دهاک خون خوار سرسرای پادشاهی گسترانده است
و تو در آغاز می پنداری عجب درفشی و عجب جهدی و عجب کوششی برای گستراندن سفره ی عدل!!
اما همچنان که پیش میروی قدم به قدم, مارهای دوشش دم به دم رخ مینماید و تو تازه میفهمی ضحاک کیست, کاوه کیست...
و تازه میفهمی که این چهره ی پاک به خرج مغز تو پاک گشته و مارهای دوشش به بهای زوال اندیشه تو پنهان شده است
به خرج مغز تو و افکار تو و احساس تو
و تو باور نمی کنی و میگویی دروغ است
اما ای کاش دروغ بود
آنگاه تاسف میخوری.
نه به خاطر صداقت خود, به خاطر شقاوت او. روح پایمال شده او. آینده او. تو تاسف میخوری برای او که تا این اندازه دون مایه و پست صفت است و تا این اندازه از آدمیت به دور!
و لحظه ای آرام میگیری و روح رمیده ی خویش را رام میکنی و می اندیشی...
درد ما چیست؟ این همه دروغ و ریا و بی اعتمادی و دیوصفتی که در اجتماع ما ریشه دوانده از چیست؟ سرمنشاش کجاست؟
درد ما همین سیاه کارانند که در اجتماع غالب شده و اقلیت مقابل را مغلوب خویش ساخته اند
اما نه... شاید اشتباه میگویم
"درد ما از صداقت ماست!"

Artmis

اين مطلب آخرين بار توسط Artmis در الخميس نوفمبر 25, 2010 7:42 am ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه