انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_vote_rcapحق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_voting_barحق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_vote_lcap 
Admin
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_vote_rcapحق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_voting_barحق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است

2 مشترك

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Empty حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است

پست  Mohajer الأربعاء نوفمبر 24, 2010 4:33 pm

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Gro2bbcn49hnoiemxly6

گاهی نگاهی بر مواضع انسانها نشان میدهد که انسانها به مرور زمان تغییر میکنند ... گاهی مواضعشان گاهی چیز دیگر ....

چندی پیش وقتی رئیس جمهور عزیز در سازمان ملل در حال در هم شکست آمریکا در سرزمین خودش بود یکی از مداحان اهل بیت که خیلی دوستش دارم در همان روزها نطق تندی بر ضد رئیس جمهور کرد و اعلام کرد که احمدی نژاد تغییر کرده است و برایش دعا کنید که عوض شود!وی همچنین چند روز بعد تفکر مشایی را تفکر یهود و بهایت خواند! و خواستار دعا برای احمدی نژاد شد

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Da277ff9202d43feb48d

اما میدانید! برق از سه فاز بنده پرید زیرا حاج منصور ارضی این سینه سوخته اهل بیت چند ماه پیش در مورد انتقادات اصولگرایان به رئیس جمهور خیلی استوار ایستاده بود و گفته بود:

(( نیروهای ارزشی و اصولگرا با تقویت ایمان خود و توجه به تاکیدات رهبری، از طرح انتقادات غیر اصولی از رئیس جمهور دست بردارند

وی گفت: بنده خود نیز به احمدی نژاد در خصوص انتخاب مشایی انتقاد کردم، ‌اما این حق رئیس جمهور است که همکاران خود را انتخاب کند

حاج منصور ارضی، از مداحان مشهور تهران، نسبت به برخی از موضع گیری های اخیر علیه رئیس جمهوری انتقاد کرد و گفت: احمدی نژاد مظلوم است))

بله میبنید که حاج منصور در عرض چند ماه چه گونه در دام بازی رسانه ای برخی ولایتمدار نماها افتاده و اینگونه که خودش چند ماه پیش گفت بر رئیس جمهور مظلوم ملت ایران میتازد...

حال چه کسی در مواضعش تغییر کرده است؟

اما آیا دکتر تغییر کرده است؟ اصولا به شخصی میگوید تغییر کرده که مواضع دیروزش چیز دیگری بوده و امروز چیز دیگری است. آیا دکتر دیروز و امروز حرفی جدا میزند؟

باید گفت خیر.. این دکتر همان دکتر دیروز است.. همان است که هنوز اول سخنرانی هایش الهم عجل لولیک الفرج جا نمیفتد .همان است که نام مهدی(عج) در همه جا ورد زبانش هست. امسال هم مثل هر سال، سال نو را نه در کنار خانواده بلکه در کنار یتیمان پرورشگاه گذراند

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است F67f7c2d8635

همان است که از روز اول گفت مشکل مملکت ما موی دخترای ما نیست.

همان است که از روز اول غلط یا درست مشایی در کنارش بود

همان است که مردم دوستش داشته و دارند و او هم مردم را دوست دارد..

همان است که هنوز هم امام خامنه ای میفرمایند: حقیقتا خیالم از آقای احمدی نژاد راحت است و دغدغه ندارم که چه میخواهد بگوید که عزت ملی زیر سئوال نرود!

اما بگذارید صادق باشم دکتر هم یه ذره تغییر کرده است ..

میگی نه؟ نگاه کن:

از سال 85 تا الان

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است 122bf2fd73d34a46b72d
Mohajer
Mohajer
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 58
تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است Empty رد: حق با حاج منصور است.. دکتر تغییر کرده است

پست  Artmis الأربعاء نوفمبر 24, 2010 6:24 pm

آره شما راس میگی. دکتر تغییر نکردن. ایشون همونین که همیشه یه چیزیو میگن و دقیقا خلافشو عمل میکنن. ایشون همونین که تو تبلیغات انتخاباتی میگفتن:

مشکل مملکت ما موی دخترای ما نیست

و چندوقت بعد به قدرت رسیدنشون چنان بگیر بگیری شد واسه همون چندتا تار موی دخترا و الانم که دیگه ماشاالله جنبه قانونیم بهش دادن و جریمه تعیین کردند واسه هر قلم آرایشی!

ایشون همونین که گفتن بلافاصله بعد سهمیه بندی بنزین نتایج عظیم ناشی از این صرفه جویی رو مردم با گوشت و پوستشون احساس میکنن. ولی خداییش همینطورم شد ما با گوشت و پوستمون بی بنزینی رو تجربه کردیم!! اما نتیجه ی دیگه ای ما که ندیدیم ازش.
و چندین مورد دیگه که خود شما بهتر از من میدونی.
البته استضحار دارید که من تمام این حرفا رو در تایید حرف خود شما زدم که: دکتر تغییر نکردن.
Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة