انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_vote_rcapدختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_voting_barدختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_vote_lcap 
Admin
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_vote_rcapدختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_voting_barدختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!!

دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!! Empty دختران را به مسابقات ورزشی نفرستید!!!!!!!!!!!

پست  Artmis الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 7:28 pm

حجت‌الاسلام سیدمحمد غروی، عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با انتقاد از صدا و سیما به دلیل پخش تصاویر مربوط به حضور زنان ایرانی در مسابقات آسیایی «گوانجو»،از مسوولان خواست تا در مورد حضور بانوان در مسابقات جهانی «تجدیدنظر» کنند.

سیدمحمد غروی با تاکید بر «اولویت» ورزش به خصوص برای بانوان، در گفت و گو با ایسنا به عدم سازگاری لوازم و ملزومات مسابقات جهانی ورزش زنان با ارزش‌های اسلامی اشاره کرده و افزود:«به صورت جدی از مسوولان ورزشی خواسته می‌شود که در مورد این حضور یعنی حضور بانوان در مسابقات جهانی تجدیدنظر کنند.»

غروی در ادامه به شکل غیر مستقیم پخش تصاویر دختران رقصنده چینی -علی‌رغم تلاش مسوولان برای سانسور کردن این تصاویر- را باعث «خدشه‌دار شدن قلوب دین‌داران» دانسته و می‌گوید:«مسوولان باید بدانند پیامد راهی که در پیش گرفته‌اند قابل کنترل نیست و مناسب نیست که آن را نادیده بگیرند. شاهد آن نیز برخی از کارهایی است که در این مسابقات صورت گرفت و در تلویزیون نیز مردم آن را مشاهده کردند و این اقدامات با اندیشه اسلامی سازگار نبود و از تلویزیون جمهوری اسلامی ایران این انتظار نبود که برخی از تصاویر را نشان دهد.»

پیش از این در جریان المپیک پکن، حجت‌الاسلام علم‌الهدی امام جمعه مشهد در خطبه‌های نمازجمعه این شهر با اشاره به حضور زنان ایرانی در این مسابقات و پرچم‌داری «هما حسینی» در مراسم افتتاحیه، این موضوع را «جنگ با ارزش‌ها و آماده‌سازی مردم برای فرج امام زمان» دانسته بود:«این که زن را جلودار می‌کنید، غیر از سرپیچی از فرمایشات معصومان است؟ با این که جمعه اول ماه شعبان زمانی برای احیای ارزش‌های دینی است، در این روز در عرصه بین المللی حرکتی تند و ضدارزشی انجام می‌شود.»

گفتنی است مسابقات آسیایی گوانجو، در تاریخ ورزش زنان ایرانی پس از انقلاب، شاهد کسب بهترین نتایج بود: قهرمانی خدیجه آزادپور در رشته ساندا، نایب قهرمانی تیم تیراندازی دختران، مدال برنز تیم روئینگ و مدال های دختران تکواندوکار.

منبع : http://www.khodnevis.org/persian/رسانه‌های-خودمانی/سیاست/10018-دختران-را-به-مسابقات-نفرستید.html

Artmis
Artmis
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 150
تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه