انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_vote_rcapراه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_voting_barراه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_vote_lcap 
Admin
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_vote_rcapراه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_voting_barراه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد

راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد Empty راه یابی واژه کردان به فرهنگ آکسفورد

پست  Artmis الأحد نوفمبر 07, 2010 6:04 pm

گرچه ماجرای آقای کردان و مدرک تقلبی ایشان قدیمی شده اما مطلبی در اینترنت دیدم که شاید آوردنش تو سایت خالی از لطف نباشه. با خودم گفتم ببین مردم چه جوری واسه خودشون عاقبت به خیری میخرن که حتی بعد مرگشونم اسمشون تو کتابا میمونه و تا ابدالدهر باعث "سرفرازی" یه ملت میشن!!

كردان جهاني شد و تاريخي و تا هميشه در تاريخ خواهد ماند چرا؟
چون نامش به عنوان فعل در ديكشنري هاي مهم جهان وارد شده منظور واژه نوين «كردانايز» است كه معاني زير را دارا مي باشد:
به معني اخذ مدرك دكترا بدون داشتند مدرك ليسانس
به معني فريفتن ديگران بوسيله يك دروغ بزرگ
به معني دستيابي به يك شغل مهم مانند وزارت بوسيله جعل مدرك
و غيره
خودتان ملاحظه فرماييد:

http://www.urbandic tionary.com/ define.php? term=Kordanize

Kordanize /'kərdənaiz/ (v.) [past tense: Kordanized / past participle: Kordanized ]
(1): To get Ph.D without having B.Sc.
(2): To become an important person (e.g. minister) by presenting fake certificate or documents.
- Kordanification( n.)
(1): The process of receiving fake degree, especially from a prestigious university (e.g. Oxford)
(2): The relationship between happiness and telling a big lie.
(3): A method in order to gain Self confidence.
- Kordanism(n. )
(1): The philosophy and strategy of telling lie to a large group of people (e.g.. a nation)
(2): A psychological method for deceiving people and laughing simultaneously.
- Kordanic(adj. )
(1): Happy
(2): Self Confident
(3): Relaxed
- Kordanicly(adv. )
(1): In a Kordanic manner.

چو کردان یکباره افتاد و مرد
کسی مرگ اورا به باور نبرد
بیاوردند آن مدرک کفن و دفن
خلایق همه گفته اند این سخن
که او در تقلب چنان تک بود
که این مدرکش هم کلک بود