انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_vote_rcapیک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_voting_barیک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_vote_lcap 
    Admin
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_vote_rcapیک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_voting_barیک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من....

2 مشترك

یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Empty یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من....

پست  Masume الخميس نوفمبر 04, 2010 7:55 pm

یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.
    قرار بود من یاد بگیرم و تمرین کنم تا یادم نرود که مخالف من هم حق حرف زدن دارد.
    من اگر سبز هستم، قرار است یادم باشد که مخالف من حق حرف زدن دارد، حق ابراز عقیده دارد و حق دارد تا آخرین نفس برای عقیده‏اش مبارزه کند. فراموش نکنم مخالف من، حق دارد انتظار احترام داشته باشد. اگر نمی‏توانم نظر مخالف را تحمل کنم، بهتر است دور سبز بودن را خط بکشم که شرط سبز بودن اعتقاد به آزادی بیان و آزادی ابراز بیان است هرچند موافق عقیده‏ی من نباشد.

Masume
    کاربر معمولی
    کاربر معمولی

امتیازها : 49
    تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Empty رد: یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من....

پست  Admin الجمعة نوفمبر 05, 2010 7:20 am

نقدی محترم و به جاست که به دور از هر گونه جانبداری داری های بی مورد و بر اساس انصاف و منطق و عاری از توهین به گروههای مخالف باشد اینست رسم نقادی و
    مخالفت اصولی در آنصورت من هم میگویم

زنده باد مخالف من
    Admin
    Admin
    مدیر سایت
    مدیر سایت

امتیازها : 374
    تشکرها : 7

یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من.... Empty رد: یک روز یک نفر گفت: زنده باد مخالف من....

پست  Masume الجمعة نوفمبر 05, 2010 8:10 pm

به نظر من که اگه ما هم مثل اونا رفتار کنیم فرقی با اونا نداریم!اینم در نظر داشته باشید اونا مخالفن مسلما همیشه از خودشون جانب داری میکنن!!!!

Masume
    کاربر معمولی
    کاربر معمولی

امتیازها : 49
    تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة