انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_vote_rcap!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_voting_bar!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_vote_lcap 
    Admin
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_vote_rcap!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_voting_bar!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد

!روزی که مصباح عمامه بر زمین زد Empty !روزی که مصباح عمامه بر زمین زد

پست  2 Khordad الأربعاء نوفمبر 03, 2010 7:24 pm

مصباح‌یزدی گفت: «وقتی کتاب حبیب الله آشوری چاپ شد عمامه بر زمین زدم که ما در حوزه باشیم و این مطالب به نام دین منتشر شود.»
    خبرآنلاین:کتاب ماه فرهنگی تاریخی یادآور در مصاحبه‌ای با مصباح‌یزدی به بررسی عملکرد گروهک تروریستی فرقان پرداخته است.

در این مصاحبه مصباح یزدی به عملکرد حوزه بعد از انتشار کتاب توحید آشوری اشاره و تصریح می‌کند: «در آن زمان یک عده از طلبه‌های بسیار متدین و انقلابی، کتاب "توحید" آشوری را که قاچاق بود می‌آوردند و پخش می‌کردند و مطالبش به ظاهر تفسیر قرآن و نویسنده آن هم یک فرد روحانی بود و می‌گفتند وی پیش فلان شخصیت هم درس خوانده.»

وی می‌افزاید: «طبعا کسی هم که می‌خواست درباره انقلاب اطلاعاتی داشته باشد تشویق می‌شد تا این کتاب را بخواند. یک نسخه از این کتاب دست ما افتاد. دو سه صفحه‌ای که خواندم، بهت‌زده شدم که چه جور کسی جرات دارد به نام دین، چنین حرف‌هایی بزند. کتاب را دقیقا مطالعه کردم و دیدم که سرا پا زهر است. عصر جمعه یک جلسه هفتگی در مدرسه داشتیم، من بودم در آن جلسه فریاد زدم و عمامه‌ام را بر زمین زدم که ما در حوزه باشیم و عمامه سرمان باشد و به نام روحانیت و با نام اسلام، چنین مطالبی پخش شود؟»
    2 Khordad
    2 Khordad
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 101
    تشکرها : 0

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة