انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!!!کیهان +18 سال I_vote_rcap!!!کیهان +18 سال I_voting_bar!!!کیهان +18 سال I_vote_lcap 
Admin
!!!کیهان +18 سال I_vote_rcap!!!کیهان +18 سال I_voting_bar!!!کیهان +18 سال I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!!!کیهان +18 سال Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!!!کیهان +18 سال Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!!!کیهان +18 سال Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!!!کیهان +18 سال Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!!!کیهان +18 سال Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!!!کیهان +18 سال Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!!!کیهان +18 سال Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!!!کیهان +18 سال Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!!!کیهان +18 سال Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!!!کیهان +18 سال Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!!!کیهان +18 سال Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!!!کیهان +18 سال Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!!!کیهان +18 سال Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!!!کیهان +18 سال Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!!!کیهان +18 سال Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!!!کیهان +18 سال

!!!کیهان +18 سال Empty !!!کیهان +18 سال

پست  Guest الجمعة أكتوبر 29, 2010 6:35 am

!!!کیهان +18 سال 2Q==

روزنامه کیهان در مطلبی که به عنوان "خبر ویژه" بازتاب داد، الفاظ رکیکی را بدون سانسور و به نقل ازکاربران سایت بالاترین چاپ کرد؛ اقدامی که رسانه های راست در قبال آن سکوت کردند و سایت کلمه در مورد آن نوشت: "روزنامه کیهان که مدت‌هاست از بی‌توجهی‌های افکار عمومی به اخبار و مطالب دروغین خود رنج می‌برد، اخیرا به شیوه‌های جدیدی برای جلب توجه دست می‌زند. یکی از این شیوه‌ها، انتشار نظرات مخاطبان و کامنت های سایت های شبکه اجتماعی و … به نام منتقدان دولت و سبزهاست."

روزنامه کیهان در این مطلب با عنوان "عالیجناب پونز ستون پنجم كیهان در میان اپوزیسیون!" الفاظی را به نقل از کاربران بالاترین به کار برده که رسانه های همسوی کیهان که معمولا مطالب این ستون را بازتاب می دهند، این باردر برابر آن سکوت گزیده اند.

در این میان سایت کلمه، ارگان نزدیک به میر حسین موسوی در گزارش اصلی دیروز خود با عنوان "کیهان+18 سال" نوشت: "روزنامه کیهان که مدت‌هاست از بی‌توجهی‌های افکار عمومی به اخبار و مطالب دروغین خود رنج می‌برد، اخیرا به شیوه‌های جدیدی برای جلب توجه دست می‌زند. یکی از این شیوه‌ها، انتشار نظرات مخاطبان و کامنت های سایت های شبکه اجتماعی و … به نام منتقدان دولت و سبزهاست، و یکی دیگر، انتشار مستقیم و بی‌شرمانه فحش‌ها و اصطلاحات چارواداری است که اگر کسی آنها را با صدای بلند در خیابان بخواند، پلیس به اتهام هنجارشکنی بازداشتش می‌کند. کیهان دیروز این دو شیوه را با هم به کار گرفت تا مگر به این شکل بتواند برای جا انداختن ادعایی که یک سال است مطرح شده و کسی به آن اهمیت نمی‌دهد، جلب توجه کند. این ادعا، سبز نامیدن چند سایت اینترنتی است که هر کاربر تازه‌کاری با مراجعه به آنها می‌فهمد این سایت ها، شبکه‌های اجتماعی بی‌محدودیتی هستند که هر کسی می‌تواند ولو با نام مستعار، در آنها به ثبت نام، اظهار نظر و انتشار خبر بپردازد".

کلمه افزوده است: "کیهانیان که از بی‌توجهی‌ها و بی‌اثر ماندن دروغ‌هایشان عصبانی‌اند، دیروز دست به کاری زدند که دستشان به بد شکلی رو شد و نشان دادند که اگر پای جلب توجه و عقده‌گشایی به میان بیاید، حاضرند با پول دولت، حتی فحش ناموسی هم چاپ کنند. روزنامه مدعی اصولگرایی حامی پر و پا قرص احمدی نژاد که متاسفانه مدیرمسئول آن، نماینده رهبری هم هست، دست به انتشار کامنتهای یک سایت همگانی زد که هر کسی – حتی خبرسازان کیهان – در آن امکان ابراز نظر دارند. جالب است که خبرسازان خوش‌سلیقه کیهان، از میان صدها دیدگاه مندرج در این سایت درباره موضوع خبرپردازی خود، منحصرا نظراتی را گزینش و چاپ کردند که در آنها از الفاظ رکیک استفاده شده بود. نظرات مخاطبان یک سایت، که کیهان به نام سبزها چاپ کرد؛ نظراتی که بعید نیست ساخته و پرداخته خود کیهانیان باشد. الفاظی که در این روزنامه حامی احمدی نژاد – و البته در ادبیات، پیرو او – به کار رفته، به هیچ صورت قابل انتشار نیست و کلمه تنها با عرض پوزش و اظهار شرمندگی از ادبیات کیهان، لینک مطلب سراسر فحش و بی‌ادبی این روزنامه را می‌گذارد تا خوانندگان در صورت تمایل، بدانند که کار کیهان به کجا کشیده شده است. مخاطبان می‌توانند در صفحه دوم روزنامه کیهان سوم آبان، پاراگرافی را که با کلمات «زیر این تحلیل» آغاز می‌شود، پیدا کنند و بر سقوط این روزنامه، تاسف بخورند".

کلمه در انتهای گزارش خود سکوت نهادهایی چون وزارت ارشاد در برابر مطلب اخیر روزنامه کیهان را ناشی از "مصونیت آهنین" این روزنامه دانسته است

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

!!!کیهان +18 سال Empty رد: !!!کیهان +18 سال

پست  Admin الجمعة أكتوبر 29, 2010 6:47 am

در ماده 30 قانون مطبوعات مصوب سال 1364 آمده است: "انتشار هر نوع مطلب مشتمل بر تهمت یا افترا یا فحش و الفاظ ركیك یا نسبتهای توهین آمیز و نظایر آن نسبت به اشخاص ممنوع است و مدیر مسئول جهت مجازات به محاكم قضایی معرفی می گردد

این هم از قانون مربوطه
حتی اگر 20 بار دیگر هم قانون عوض شود ولی ما آنرا رعایت نکنیم وضع به همین منوال است
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه