انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_vote_rcapسفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_voting_barسفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_vote_lcap 
Admin
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_vote_rcapسفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_voting_barسفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی

سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی Empty سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی

پست  Admin الإثنين أكتوبر 18, 2010 3:39 pm

سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی

سفرهای استانی؛ بی رمقی,بی‌رمقی 20081104144104t300-16-S

پروژه سفرهای استانی دولت محمود احمدی نژاد در فاز سوم خود در حالی عملیاتی می‌شود كه كمرنگ‌تر و بی‌فروغ‌تر از دو دور اول است، گویی دولتی‌ها خود نیز از كش‌دار شدن این داستان خسته شده‌اند و دیگر خبرهای سابق شنیده نمی‌شود. به نظر می‌آید سفرها از رنگ و بوی روزهای اول برخوردار نیست. در آهنگ سفرهای استانی دور سوم كه به روزمرگی افتاده است علاوه بر وجود اعتراضات نسبت به عدم اجرای كامل مصوبات دور اول سفرها، انتقادات نسبت به تصویب طرح‌های جدید نیز افزوده شده است.

برخی منتقدان بر این نظرند كه دولت بجای تحمل رنج سفر در دور سوم دستوری جدی برای اجرای مصوبات معوقه دور های گذشته ارائه دهد، نه اینكه در هر سفر با تصویب مصوبات جدید بر حجم طرح‌های محقق نشده بیفزاید. البته این انتقادات در حالی مطرح می‌شود كه دولتی‌ها تاكید دارند در استانهای مختلف مصوبات تنها دور اول تا 90 درصد اجرایی شده است. از سوی دیگر دولت دهم از این سفرها عموما برای پیشبرد اهداف تبلیغاتی و مقبول نشان دادن خود نزد مردم استفاده می‌كند
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه