انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری I_vote_rcapقرآن سوزی و قرآن ابزاری I_voting_barقرآن سوزی و قرآن ابزاری I_vote_lcap 
    Admin
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری I_vote_rcapقرآن سوزی و قرآن ابزاری I_voting_barقرآن سوزی و قرآن ابزاری I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    قرآن سوزی و قرآن ابزاری Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

قرآن سوزی و قرآن ابزاری

قرآن سوزی و قرآن ابزاری Empty قرآن سوزی و قرآن ابزاری

پست  Rahesabz الأربعاء سبتمبر 22, 2010 10:43 am

قرآن سوزی و قرآن ابزاری
    اشرف منتظری

این روزها جهان اسلام و همۀ مسلمانان از تهدید قرآن سوزی توسط یک فرد جاهل و غیرمتعادل و یا مزدوری که در لباس کشیش می­باشد در نگرانی و التهاب به سر می­برند. مسلمانان در هر نقطه ای از جهان و حتی افراد عاقل و با تدبیر غیر مسلمان که به عوارض سوء اینگونه کارهای جاهلانه آگاهند، این تهدید مذکور را به شدت محکوم نموده­اند.
    اما سؤالی که همچنان در اذهان هر مسلمان و قرآن دوستی وجود دارد این است که آیا فقط قرآن سوزی گناه و محکوم است، ولی قرآن ابزاری که قرآن را ابزار سیاست و کارهای خلاف قرآن قرار دهیم محکوم و گناه نمی­باشد؟
    آیا اگر فقط کاغذ و جلد قرآن توسط یک فرد جاهل و یا مزدور تهدید به سوزاندن شود باید محکوم گردد. اما اگر محتوای قرآن و ارزش­ها و دستورات آسمانی آن مورد تعرض و سوء استفاده قرار گیرد و قرآن ابزار و وسیله­ای برای زیر پاگذاشتن آن ارزش­ها و دستورات قرار گیرد و به نام قرآن، کرامت انسان­ها، آزادی، حقوق و آبروی آنها و نیز منازل اهل قرآن و دفاتر مراجع و علماء و بزرگان و مروجان حقایق قرآن که سال ها برای تحقق آرمان­های قرآنی رنج­ها و زندان­هایی را متحمل شده­اند، مورد تعرض و تجاوز و تخریب قرار گیرد نباید محکوم گردد؟ مگر گناه قرآن ابزاری کمتر از قرآن سوزی است؟
    خوب است به گوشه ای از تاریخ اسلام توجه کنیم و ببینیم حضرت امیر(ع) با سیاست شیطانی قرآن ابزاری در جنگ صفین چه برخوردی نمودند. در قرآن سوزی، ظاهر قرآن مورد اهانت و تجاوز قرار می­گیرد ولی در قرآن ابزاری باطن و حقیقت و شخصیت قرآن مورد هتک و سوء استفاده قرار خواهد گرفت.
    در قرآن سوزی ضربه ای به آبروی قرآن وارد نمی­شود، ولی در سیاست قرآن ابزاری به آبرو و حیثیت معنوی و الهی قرآن ضربۀ شدیدی وارد می­شود و نسل جوان و فرهیخته را روز به روز از قرآن و ارزش­ها و حقایق آن دورتر می­سازد.
    Rahesabz
    Rahesabz
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 246
    تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة