انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    اعتراض به سوزاندن قران كريم I_vote_rcapاعتراض به سوزاندن قران كريم I_voting_barاعتراض به سوزاندن قران كريم I_vote_lcap 
    Admin
    اعتراض به سوزاندن قران كريم I_vote_rcapاعتراض به سوزاندن قران كريم I_voting_barاعتراض به سوزاندن قران كريم I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    اعتراض به سوزاندن قران كريم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

اعتراض به سوزاندن قران كريم

3 مشترك

اعتراض به سوزاندن قران كريم Empty اعتراض به سوزاندن قران كريم

پست  Masume الثلاثاء سبتمبر 21, 2010 8:08 pm

بسم الله الرحمن الرحیم

قرآن کریم ، تنها کتابی است که از پیامبران ادیان ابراهیمی به بزرگی یاد می‌کند و همه را به ایمان و اعتقاد به آنان دعوت می ‌نماید:
    «قُولُواْآمَنَّا بِاللّهِ وَمَآأُنزِلَ إِلَیْنَا وَمَا أُنزِلَ إِلَی إِبْرَاهِیمَ وَإِسْمَاعِیلَ وَإِسْحَقَ وَیَعْقُوبَ وَالأسْبَاطِ وَمَاأُوتِیَ مُوسَی وَعِیسَی وَ مَا أُوتِیَ النَّبِیُّونَ مِن رَّبِّهِمْ لاَنُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍمِّنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ» (بقره/۱۳۶)
    اگرچه نزدیک دو میلیارد مسلمان، امروزاین کتاب بزرگ را کتاب دین ودستورالعمل زندگی خود می‌دانند اما همه محققان و قرآن‌پژوهان دربرابر استحکام هدایت‌های آن سر تعظیم فرود می آوردند .
    بی شک اهانت به قرآن ، اهانت به همة انبیاء مخصوصاًحضرت ابراهیم، موسی و عیسی(علیهم السلام ) است و هم‌چنین توهین به مریم عذرا( سلام الله علیها ) است که قرآن او رابه عنوان بهترین و پاک ‌ترین بانوی زمان خود معرفی نمود «انالله اصطفیک و طهرک»
    خبرسوزاندن قرآن کریم توسط عده ای اوباش بی فرهنگ نشانگر عمق خباثت و دشمنی با ارزش‌های عالی انسانی و مکتب انبیا،و مغایر با همه اصول اخلاقی ولزوم احترام به ادیان الهی است.
    همزبان با همه مردم متمدن جهان طرح اینگونه مباحث که ناشی از روح توحش و نشانه بارزی از عمق کینه نسبت به دین مبین اسلام و مسلمانان است رامحکوم نموده و نفرت و انزجار خود را از اینگونه اعمال و سردمداران کشور آمریکا و صهیونیست که چراغ سبز این رفتارها را با مصاحبه های نه چندان قاطع نشان دادند به گوش جهانیان و شخص پاپ و سائر رؤسای مسیحی که این اقدامات نتیجه اقدامات تند روانه برخی کلیساهای امروزی است برسانند که اینگونه اقدامات نیز نشان از بی منطقی و درماندگی کلیسا در برابر منطق قرآن و ناتوانی درک اسلام و خشونت طلبی مدعیان پیروی از حضرت عیسای مسیح و خلاف آیین مهرورزی و محبت است بی شک علی رغم تحریف انجیل و تورات چون قسمت هایی از آن کتابها را ما آسمانی می دانیم به دیده احترام به آنها نگاه می کنیم و به خود اجازه این جسارتها را نمی دهیم امیدواریم مدعیان آئین مهر ورزی هم از شعار دادن پرهیز کرده و بیشتر به عمل روی آوردند و حساب خود را از این افراد و صهیونیستها و سردمداران آمریکا جدا نمایند

«یرِیدُونَ لِیطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِوَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ»( سوره نور آیه ۳۵)
    آنان می‌خواهند نورخدا را با دهان خود خاموش سازند؛ ولی خدا نور خود را کامل می‌کند هر چند کافران خوش نداشته باشند!

Masume
    کاربر معمولی
    کاربر معمولی

امتیازها : 49
    تشکرها : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اعتراض به سوزاندن قران كريم Empty رد: اعتراض به سوزاندن قران كريم

پست  Admin الثلاثاء سبتمبر 21, 2010 8:14 pm

قرآن سوزی یا اسلام سوزی کدامیک دردآورتر است؟
    به نظرتان واقعا بزرگترین مشکل جهان اسلام ادعای یک کشیش نابخرد و دیوانه برای مطرح شدن و معروف شدن است؟
    رگ های غیرت خیلی ها از این بی حرمتی متورم شد و ناله ها از بسیاری از مسلمانان برخاست و فریاد وا اسلاما و وا قرآنا از گوشه و کنار به گوش رسید که میتوان به فال نیک گرفت . میتوان دلخوش بود که غیرت مسلمانی هنوز نخشکیده و عشق به قرآن در دلهای مسلمین زنده است
    این قابل تقدیره ولی فکر کنید ببینید که بزرگترین مشکل و مسئله جهان اسلام چه چیزیه ؟
    Admin
    Admin
    مدیر سایت
    مدیر سایت

امتیازها : 374
    تشکرها : 7

پست  Masume الثلاثاء سبتمبر 21, 2010 8:20 pm

مسلما سوزندان حقيقت اسلام و قران بسيار درد آور تر است چيزي كه به وضوح در جامعه ميبينيم ولي آيا رواست به اين دليل كه چيزي به جز پوسته از اسلام نمانده اجازه دهيم به مقدساتمان اهانت شود؟؟؟

Masume
    کاربر معمولی
    کاربر معمولی

امتیازها : 49
    تشکرها : 2

پست  Rahesabz الأربعاء سبتمبر 22, 2010 10:40 am

دوست عزیز
    تمام مقامات رسمی امریکا این امر و محکوم کردن
    از رییس جمهور گرفته تا کشیشای کلیسا همسایه اون شخص بنیاد گرا ی البته ازنوع بی دینش
    و همچنین مجامع روشن فکری امریکا
    پس لطفا این موضوع رو بهانه ای برای امریکا ستیزی مزمن جمهوری اسلامی قرار ندین

Rahesabz
    Rahesabz
    کاربر ویژه
    کاربر ویژه

امتیازها : 246
    تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة