انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_vote_rcapخاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_voting_barخاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_vote_lcap 
Admin
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_vote_rcapخاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_voting_barخاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت

خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت Empty خاطرات دهه60 /به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت

پست  Admin الثلاثاء سبتمبر 21, 2010 8:03 pm

این سرود را بچه های مدارس ایران در دهه 60 هر روز صبح سر صفها میخواندند راستی به نظر شما چرا دیگر این سرود از تلویزیون ایران پخش نمی شود؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به به چه حرف خوبی آن شب امام ما گفت

حرفی که خواب دشمن از آن سخن برآشفت

حرف امام این بود: درسرزمین ایران

پاینده است اسلام تا هست نور ایمان

ما بچه های ایران، جنگیم تا رهایی

ترسی به دل نداریم از رنج و بی غذایی

فریادمان بلند است نهضت ادامه دارد

حتی اگرشب و روز بر ما گلوله بارد

از توپ و تانک دشمن هرگز نمی هراسیم

دشمن گیاه هرز است ما مثل تیغ داسیم

دشمن خیال کرده ما نوگل بهاریم

اما امام ما گفت ما مرد کارزاریم