انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مواضيع مماثلة
    أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
    Rahesabz
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_vote_rcap...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_voting_bar...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_vote_lcap 
    Admin
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_vote_rcap...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_voting_bar...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها I_vote_lcap 
    Artmis
    Koorosh- Sabzandish
    2 Khordad
    Masume
    Mohajer
    Azad
    Sahelamvaj
    ulduz21

المواضيع الأخيرة
    » برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
    ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها

...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها Empty ...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها

پست  Guest الثلاثاء سبتمبر 21, 2010 7:05 pm

...خیلی ها رفتند...بر نگشتند خیلی ها 1_shohada_gomnam13

:مادر گفت

جنگ که شد پدرت رفت جبهه

هی رفت ... آمد. بعد دوباره رفت ...آمد

...بعد یکبار رفت دیگر نیامد

:بغضش را فرو داد و ادامه داد

...خیلی ها رفتند

...برنگشتندخیلی ها

Guest
    مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل