انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_vote_rcap!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_voting_bar!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_vote_lcap 
Admin
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_vote_rcap!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_voting_bar!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان

!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان Empty !تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان

پست  Guest الإثنين سبتمبر 13, 2010 3:01 pm

!تندیس شهید در میدان,فرزند شهید در زندان 08wxoereddt4x2ymmk
در حالی که شهرداری شیراز تندیس شهید «محمد اسلامی‌نسب» را در بوستان شکوفه نصب کرده است، فرزند این شهید همچنان به اتهام هواداری از آیت الله دستغیب در زندان است. همزمان دوازده تن دیگر از طلاب و نمازگزاران مسجد قبا نیز در زندان به سر می‌برند.

به گزارش کلمه، سایت صبح امید خبرداده است که به دنبال حمله عوامل خودسر در روز قدس به مسجد قبا فرزند شهید اسلامی نسب (سردار زهرایی) که از روحانیون فعال در شهر شیراز است، بر اثر اصابت سنگ به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده بود که در بیمارستان دستگیر شد و هم اکنون در زندان به سر می‌برد.

سایت حدیث سرو نیز خبر داده که علاوه بر فرزند سردار شهید زهرایی، دوازده نفر دیگر از نمازگزاران مسجد قبا و طلاب و روحانیون حوزه علمیه ابوصالح شیراز که تحت اشراف آیت‌الله دستغیب قرار دارد، نیز دستگیر شده‌اند. در میان دستگیر شدگان فرزند معمم «مهدی فقیه» هنرمند سینماگر شیرازی نیز دیده می‌شود.

این سایت خبر داده که روز پنج شنبه و در آستانه عید سعید فطر، هشت نفر از طلاب دستگیر شدند که با احتساب پنج نفر قبلی به سیزده نفر رسیدند.

شهید اسلامی نسب از یاران شهید دستغیب بوده که علاقه قابل ستایشی به حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) داشته است و بدین جهت او را «سردار زهرایی (س)» می‌خواندند. وی در عملیات والفجر ۸ با سمت فرماندهی گردان امام رضا (ع) به خط رفت، و در اثر پخش مواد شیمیایی دچار مصدومیت شد و سرانجام در عملیات کربلای ۴ با رمز یا زهرا (س) درحالیکه فرماندهی گردان امام رضا (ع) از لشکر ۱۹ فجر را بر عهده داشت. در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۳۶۵ شهد شیرین شهادت را نوشید.

از این سردار شهید، پنج فرزند به یادگار مانده است که در حال حاضر یکی از آنها در زندان است.

دوشنبه, ۲۲ شهریور, ۱۳۸۹

Guest
مهمان

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه