انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
ای نسل  بیدار وطنم I_vote_rcapای نسل  بیدار وطنم I_voting_barای نسل  بیدار وطنم I_vote_lcap 
Admin
ای نسل  بیدار وطنم I_vote_rcapای نسل  بیدار وطنم I_voting_barای نسل  بیدار وطنم I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
ای نسل  بیدار وطنم Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

ای نسل بیدار وطنم

ای نسل  بیدار وطنم Empty ای نسل بیدار وطنم

پست  Koorosh- Sabzandish الخميس سبتمبر 09, 2010 12:10 pm

اتو مي داني و همه مي دانند که من هرگز به خود نينديشيده ام،تو مي داني و همه مي دانند که من حياتم،هوايم و همه خواستهايم به خاطر تو سرنوشت تو وآزادي تو بوده است، تو مي داني و همه مي دانند که هرگز به خاطر سود خود گامي بر نداشته ام، از ترس خلافت تشيعم را از ياد نبرده ام .

تو مي داني و همه مي دانند که نه تر سويم و نه سود جو! تو مي داني و همه مي دانند که دلم غرق دوست داشتن تو وايمان داشتن به تو است.تو مي داني و همه مي دانند که من خود را فداي تو کرده ام و فداي تو مي کنم که ايمانم تويي و عشقم تويي و اميدم تويي و معني حياتم تويي وجز تو زندگي برايم رنگ و بويي ندارد طعمي ندارد.

تو مي داني وهمه مي دانند که زندگي از تحميل لبخندي بر لبان من،از آوردن برق اميدي در نگاه من،واز بر انگيختن موج شعفي در دل من عاجز است.

تو مي داني وهمه مي دانند که شکنجه ديدن به خاطر تو زنداني کشيدن به خاطر تو و رنج بردن به پاي تو تنها لذت زندگي من است.

از شادي تو است که من در دل مي خندم ازاميد رهايي توست که برق اميد در چشمان خسته ام مي درخشد واز خوشبختي توست که هواي پاک سعادت را در ريه هايم احساس مي کنم.

نمي توانم خوب حرف بزنم نيروي شگرفي را که در زير اين کلمات ساده و جمله هاي ضعيف وافتاده پنهان کرده ام درياب!درياب
!

(دکتر شريعتی)
Koorosh- Sabzandish
Koorosh- Sabzandish
کاربر ویژه
کاربر ویژه

امتیازها : 147
تشکرها : 3

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه