انجمن اسلامی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Rahesabz
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_vote_rcapقبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_voting_barقبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_vote_lcap 
Admin
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_vote_rcapقبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_voting_barقبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ I_vote_lcap 
Artmis
Koorosh- Sabzandish
2 Khordad
Masume
Mohajer
Azad
Sahelamvaj
ulduz21

المواضيع الأخيرة
» برادر کوچک پدرم و برادر بزرگ همسالان‌ام
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالأحد مارس 06, 2011 9:44 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» خاطرات پروانه فروهر از روز درگذشت دکتر مصدق در ۱۴ اسفند ۱۳۴۵
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالسبت مارس 05, 2011 4:12 pm من طرف 2 Khordad

»  پيشتازان انديشه دموكراسي(1)
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:09 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» !هرگز نخواب دکتر
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالجمعة ديسمبر 31, 2010 5:03 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» ...در این کشور همە خواب می بینند
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 12:35 pm من طرف Mohajer

» از پلکان حرام که نمی‌شود به بام سعادت حلال رسید
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:31 am من طرف Sahelamvaj

» متن کامل شعر "مرغ سحر ناله سر مکن"_همای مستان
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:54 pm من طرف Artmis

» تو و خداوند
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 6:12 pm من طرف Artmis

» دکتر عبدالعلی گویا
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالسبت ديسمبر 18, 2010 11:08 am من طرف 2 Khordad

» آه ای یاران بفریادم رسید
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 9:30 pm من طرف Koorosh- Sabzandish

» چرا جلال طالباني حكم اعدام «صدام» را امضا نكرد؟
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 6:21 pm من طرف Rahesabz

» درس بابا از آقای پور عباس
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالجمعة ديسمبر 17, 2010 12:49 pm من طرف Sahelamvaj

» ... قصه محلّل و
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:32 pm من طرف Sahelamvaj

» ...روزهای محرم
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالخميس ديسمبر 16, 2010 7:24 pm من طرف 2 Khordad

» دنیا به‌خاطر رفتاری که با وزیر خود می‌کنیم، به ما می‌خندد
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 4:51 pm من طرف Admin

» نیمه انسان و نیمه گرگ
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 8:07 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» جنگ اراده ها را ما برده ایم و خواهیم برد
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 7:45 am من طرف Koorosh- Sabzandish

» تعریف فقر از دکتر علی شریعتی
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالثلاثاء ديسمبر 14, 2010 5:32 am من طرف Sahelamvaj

» چه کسی باور می‌کند اینان دوستداران انقلاب هستند؟
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 4:47 pm من طرف 2 Khordad

» ای خدای کعبه - دکتر علی شریعتی
قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Emptyالإثنين ديسمبر 13, 2010 12:41 pm من طرف Artmis

به اشتراک بگذارید

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟

قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟ Empty قبض های برق را نمی توانیم بپردازیم . سر کوچه فلانی برق ارزان نمی فروشند ؟؟؟

پست  Admin الأربعاء سبتمبر 08, 2010 5:02 pm

به حمدالله دو سه سال پیش که قیمت گوجه فرنگی به شدت بالا رفته بود و سر و صدای مجلسیان را در آورده بود طی یک اقدام انقلابی و انفجاری ناگهان مشکل حل شد و توصیه شد که همه بیایند و از سر کوچه ما گوجه فرنگی بخرند . از این قبیل مشکلات مرتب پیش آمد و با اقدامات انقلابی مشابه یکی پس از دیگری حل و فصل شد . به عنوان مثال زمانی که بنزین تحریم می شود با یک اقدام انقلابی سهمیه مردم کاهش پیدا می کند و در عرض یک هفته کشور در تولید بنزین خودکفا می شود . یا وقتی که حجم نقدینگی در جامعه کم می شود و بدهی های دولت سر به فلک می کشد در یک اقدام انقلابی دستگاههای چاپ اسکناس با آخرین سرعت شروع به کار می کنند و بدهی های دولت اندکی بهبود می یابد . ما که کشته و مرده این اقدامات انقلابی شده ایم از بس که جواب میده . از این رو پیشنهاد می دهیم که طی چند فقره اقدامات انقلابی در سر کوچه مذکور چند واحد صنفی جدید تاسیس شود تا هم بقیه مشکلات مردم حل شود هم فتنه گران از کارهای خود پشیمان شوند و هم مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی نواخته شود

لیست پیشنهادات

تاسیس مرغداری سر کوچه : با توجه به افزایش شدید قیمت مرغ که باعث شده عده ای از مردم ماهها نتوانند گوشت مرغ بخورند پیشنهاد می شود با تاسیس یک مرغداری در سر کوچه این توطئه بیگانگان (گران شدن مرغ) هم در عرض یک هفته خنثی شود و همه بروند و از سر کوچه فلانی مرغ بخرند

تاسیس باغ میوه جات سر کوچه : خیلی ها می گویند ما فقط در مهمانی ها و عروسی ها و اینگونه اتفاقات چشممان به جمال میوه روشن می شود و حکایت یخچالشان و میوه مانند حکایت جن است و بسم الله . از این رو پیشنهاد می کنیم یک باغ بزرگ میوه جات در سر کوچه افتتاح شود تا همگان بروند و از سر کوچه ایشان میوه بخرند و دیگر به دلیل گرانی میوه ها را فقط در خواب نبینند

افتتاح دامداری سر کوچه : قیمت گوشت گوسفند به شدت افزایش پیدا کرده و نصف بیشتر مردم جامعه برای خرید گوشت با مشکل مواجه هستند .پیشنهاد می کنیم طی یک عملیات انقلابی و انتحاری یک فقره دامداری (همان گله دانی) در سر کوچه افتتاح کنید و ملت مفلوک را از این مشکل هم در عرض یک هفته نجات دهید

تاسیس پمپ بنزین سر کوچه : این یکی واقعا از اوجب واجبات است . چرا سهمیه بندی ؟ چرا بازی با اعصاب و روان مردم ؟ چرا ؟ مگر یک پمپ بنزین چقدر زحمت دارد . یک پمپ بنزین سر کوچه تاسیس کنید و چشم استکبار را کور کنید

تاسیس نیروگاه برق سر کوچه : قبض های برق این اواخر برق از سر مردم پرانده و خواب از چشمان آنها ربوده . میشود و میتوانیم با تاسیس یک نیروگاه برق در محل سر کوچه این مشکل را هم در عرض یک هفته رفع کنیم تا مردم به جای پرداخت قبض های سنگین بروند و از سر کوچه یک کابل برق بکشند و از برق ارزان استفاده کنند

خودمونیم ها!!!بعضیا عجب کوچه ای دارند...ما که نه از کوچه شانس آوردیم نه از محله نه از شهر tongue Arrow
Admin
Admin
مدیر سایت
مدیر سایت

امتیازها : 374
تشکرها : 7

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه